2777
2789
عنوان

برام گل اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 35 پست
اخه شکاکه یکم دعوامون سراین موضوع بود

سلام دختری۲۰ساله هستم باپسری ۲۹ساله ازدواج کردم ۶ماه ازعقدمون میگذره این اقا اول گفتن خودم خونه دارم ولی الان میگن باید بریم طبقه پایین خونه بابام زندگی کنیم من دخترباحجابیم ولی مانتویم ایشون روز اول گقتن حجاب برام مهمه ازچادرحرفی نزدن ومنوهم بامانتودیده بودن ولی الان حتی داخل ماشین تاتفریح که میریم میگه باید چادرسرت باشه عصبیه میترسم ازش فکرمیکنه من بامانتوباشم همه نگاهشون به منه علائم بددلی روخونوادگی دارن سطح فرهنگ خونوادگیشون پایینه بطوریکه جلوی مهمون خانماشونوفوش میدن حالا همسرم میگه من اینطوری نیستم توی این چندماه مثل۴۰ساله هاشدم براخونه راضی شدم خونه قدیمی سازه گفتم مرتب کن گفت فقط رنگ میکنم ۴سال اونجامیشینیم منم دیدم همص من دارم کوتاه میام دعواکردم پس میریم خونهخودت الانم سراینکه گفتم بایدبریم خونه خودت قهرکرده نه زنگ میزنه نه پیام البته دیشب پیام داد من دیرجواب دادم صبحم پروفایلای عاشقانه گذاشت دید محل ندادم برداشت من چیکارکنم مشاوره رفتم میگه بامحبت درست میشه شوهرت تشنه محبته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تااپیک قبلموبخونین کپی نمیشه براتون بفرستم بحثمون سراون موضوعابود

خوندم هعیی چی بگم 

باید ببری مشاوره پارتنر دوستم هم همینه میگفت همش میگه حجاب کن مانتو نپوش

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
تو همش ویژکی های بدشو گفتی ویژکی های خوبشم بنویس برای خودت ببین کدوم طرف سنگین تره اینکه میگی زده ز ...

به خونوادمم گفتم خوبیم زیادداره ولی باشکاکیش شخصیت منومیبره سوال این ازارم میده

نه سنتی بودازدواجمون میشه تاپیک قبلموبخونین کپی نمیشه بداتون بفرستم بحثمون بخاطراونابود

خوندم. تاپیکت رو عزیزم  رفتی سر خونه زندگی خودت یا هنوز عقدی ؟  

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

خوندم هعیی چی بگم باید ببری مشاوره پارتنر دوستم هم همینه میگفت همش میگه حجاب کن مانتو نپوش

نمیاد میگه من مشکل ندارم  بهش گفتم کاش قبل عقدمیرفتیم میگه اگه میرفتیم که جواب نمیدادی به خودش شک داره 

ممنونم عقدیم هنوز

خدا تو شکر کن زودتر فهمیدی از چند تا نفر بزرگ تر بپرس در باره مشکلت حتما مشاور هم برو. من دیدم تو اطرافیان کسی ک شکاکه درست نمیه یعنی حتی بچه دارم شده ب بچه اش گیر میده حتی نمیزاره زنش از خونه بره بیرون درست حسابی. یعنی خوبه بابای خود پسره هم نمی برتش در این حد. دل چرکین. این شکاکی ی نوع بیماری  خیلی ترسناکم هست اگه می دونی شدید.  مثل. اگه میدونی نمی سازی بنظرم الان بهترین موقعه هست بشناسیش    فعلا  همون عقد بمون تا تکلیفت مشخص شه واقعا اگه دیدی نمی تونی  تحمل کنی الان بهتره تا بعدا 

دوستتون چه واکنشی نشون میدن

دوستم از اونجایی که پدرش هم سختگیر بوده دیگه واسش عادی شده و کنار اومده

حتی پارتنرش بیشتر از باباش سخت میگیره😑

ولی خب دوستم بازم گاهی اوقات مثلا حواسش نیست یا نمیدونه یا کلا بنظر خودش خوبه ولی بنظرم اون نه بازم ناراحتی هست بینشون ولی ادامه نداره دختره کوتاه میاد میگه باشه و ادامه میدن بالاخره

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
خدا تو شکر کن زودتر فهمیدی از چند تا نفر بزرگ تر بپرس در باره مشکلت حتما مشاور هم برو. من دیدم تو اط ...

صبح باگل اومدخونمون من سرسنگین بودم اون شوخی میکرد الان اشتی کنم یابه قهرادامه بدم اخه میخواستم اگه هفته دیگه طول کشیدبگم باخونوادش بیاد تکلیفموروشن کنه

دوستتون چه واکنشی نشون میدن

ببین تو هنوز سنی نداری طرف هم  تو با اخلاقش نمی سازی  اگر خدایی نکرده جدا هم بشی راحت می تونی برای خواستگارات توضیح بدی ک دلیلش چی بوده بگی من  محجبه بودم اون زیادی شکاک و دل چرکین بود   زندگی با ی ادم شکاک واقعا سخته البته امید وارم  شما با جلسات مشاوره کارت حل بشه و تا اخر عمر ی زندگی خوب باهم داشته باشین. ولی  اول مطمئن و ک  میتونی تحمل کنی

دوستم از اونجایی که پدرش هم سختگیر بوده دیگه واسش عادی شده و کنار اومدهحتی پارتنرش بیشتر از باباش سخ ...

من مجردیم اونقدری ازادنبودم ولی ازموقع عقدمحدودترشدم 

امیدولرم خدابراشون درست کنه