2777
2789
عنوان

درباره ی تخمک بدانید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
مرسی عزیزم اما دوس دارم تو اولین اقدام بشم ب نظرتون چیکار کنم که زود حامله شم اخه سه ماهه دارم دارو ...

تغذیه‌ی خودتون و همسرتون خوب باشه، تحرک داشته باشین، مکمل اسید فولیک قبل از بارداری استفاده کنین، به طور منظم نزدیکی داشته باشین مخصوصا حوالی تخمک‌گذاری و.. که زودتر باردار بشید.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بستگی به نوع کیست داره، اگه بیشتر از یک ساله که اقدام کردی و باردار نشدی برین تا آزمایشات و بررسی ان ...

یکیش درموئید

یکیش اکوفری که ال دی و دوفامد خوردم و گفتن کوچکتر شده و داره از بین میره احتمالا

همه ی ازمایشاتو انجام دادم، هورمونی، ذخیره تخمدان، پاپ اسمیر، سونو داخلی و شکمی و....

ولی نمیشه که نمیشه😢

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیش درموئیدیکیش اکوفری که ال دی و دوفامد خوردم و گفتن کوچکتر شده و داره از بین میره احتمالاهمه ی از ...

تحت نظر متخصص زنان و نازایی باشین و همسرتون هم باید بررسی بشه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

سلام ببخشید سوال درمورد نوزادان هم بپرسم میتونید راهنماییم گنین ؟؟ 

دیشب ب دخترم ک ۷ ماه نبم هس یکم‌ماست دادم از اون موقع مدام عطسه و ابریزش داره . فک کنم حساسیت داره 

داروی الربند هم دارم دادم بهش چن قطره .‌چیکا کنم ابریزشش بند بیاد و حساسیتش از بین بره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

سلام ببخشید سوال درمورد نوزادان هم بپرسم میتونید راهنماییم گنین ؟؟ دیشب ب دخترم ک ۷ ماه نبم هس یکم‌م ...

در این مورد با متخصص اطفال مشورت کنید.

اما  ممکنه یه واکنش حساسیتی خفیف باشه یا فقط تحریک بینی. فعلاً بهتره ماست و لبنیات رو قطع کنی و هوای اتاقش رو مرطوب نگه داری. داروی الرِبند رو بدون مشورت پزشک ادامه نده چون دوزش باید دقیق باشه. اگه علائمش شدیدتر شد (مثلاً کهیر، ورم، خس‌خس سینه یا مشکل در نفس کشیدن)، حتماً سریع به پزشک مراجعه کن. نگران نباش، خیلی وقتا این علائم موقته....

وقتی یک ماما، مامان میشه