2777
2789
چقد خوب مستدام راه خدا باشی دقیقا کسایی که به قران احترام نمیزارن مطمئن باشید احترامی هم نخواهند داش ...

مهریه همه بستگان من و شوهرم هزار به بالا بود 

مهریه ی من ۳۱۳ انقد همه ناراحت شدن حتی خانواده همسرم ، ولی منو پدرم اصرار داشتیم و مجبور شدن بپذیرن 

کلا سنت شکن بودیم توی رسوم کهنه و دست و پاگیر 

ولی الان دارم آرزوهای اونا رو  که مسخره میکردن زندگی میکنم 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بیشتر ببینید
چقد عالی منم همین نرم افزار رو دارم منتها چجوری هم ترجمه میگه هم میخونه🤔تابحال امتحان نکردم خیلی خو ...

عزیزم قسمت مدیریت دانلود برو

یک قاری انتخاب کن کل قرآن ازش دانلود کن

همونجا خیلی بیا پایینتر میرسی به ترجمه

یک صدا انتخاب و دانلود کن

حالا متن قرآن بیار بزن آیه اول روی قرائت و ترجمه، هرایه میخونه بعدم ترجمه میگه

اینقدر راحت شده که حتی تو سفر وسط کلاسهای دانشگاه همیشه میشه قرآن با تفکر خوند

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خدا ازتون قبول کنهخیلی مشتاق شدم ببینم حتما کاربریتون میزنماما اینکار زیبا هیچکقت جای تفک ...

ممنون از لطفتون

فرمایش شما صحیحه

قطعا با یه تصویر نمیشه تمام معانی اون آیه رو نشون داد

ولی بخش کوچیکی از شٱن نزول، برخی تفاسیر و ترجمه اون آیه رو سعی کردم توی هر تصویر بگنجونم

و برای توضیحات تکمیلی، توی کپشن هر صفحه، کامل توضیح دادم.

خوشحال میشم استفاده ببرید.🌹

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بیشتر ببینید
*عزت💕

مهربونم بدون عینک تایپ میکنم وگرنه املام خوبه 🙃

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بیشتر ببینید
ممنونم حتما ایده فوق‌العاده ای هست مطمئنم خدا باهات جبران میکنه 💖

ممنونم از لطفتون.🌹

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بیشتر ببینید
مهریه همه بستگان من و شوهرم هزار به بالا بود مهریه ی من ۳۱۳ انقد همه ناراحت شدن حتی خانواده همسرم ، ...

چقد خوبه واقعا خانواده مذهبی هستین ؟؟ 

خدا اجرتون بده 

الان همسرتون سکه های مهریه رو هم براتون میخره؟

چیکارش میکنید ؟؟ 

چه کار خوبی عزیزم احسنت اجرتون با امام زمان ❤️

ممنونم از محبتتون.🥰

بیشتر ببینید
مهریه همه بستگان من و شوهرم هزار به بالا بود مهریه ی من ۳۱۳ انقد همه ناراحت شدن حتی خانواده همسرم ، ...

منم مهریه م ۳۱۳ تاست.

ولی خانواده شوهرم هنوز معتقدن زیاده.🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
من هم نماز می‌خوندم و هم قرآن.بعد اینکه چندین چله گرفتم برای حاجتم دیگه همه چیز رو کنار گذاشتم دقیق ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت تجربه سختی که داشتین

اگر دوست داری میتونیم دربارش صحبت کنیم شاید بشه جوری دیگه به زندگی نگاه کرد که تصمیمات بهتری گرفت