2777
2789
یه سوال بپرسم؟ مگه نهایی و کنکور همشون از کتاب نیستن (منظورم اینه از درسای دوازدهمن دیگه)پس چرا جدا ...

با راه حل های تشریحی صد سال طول میکشه بتونی یه تست بزنی 

به راه حل تستی هم تو امتحان نهایی نمره نمیدن

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

من اینطوری ام که درسای مدرسم رو میخونم، بعد وقت شد تست میزنمولی خوندنم حفظیه، جوری که از خودم سوال م ...

نه اوکیه تو باید کتابات بخونی و آزمون ها نمونه بزنی همین کافیه کنکور با این آزمونا متفاوته نترس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید من فوضولی میکنم شما نهمی ؟ و بارداری؟

نهههه یا خدا 😂😱

این تاریخ یه چیز دیگه ست، تیکر گذاشتم یادم بمونهههه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقِ عراقیم🦋همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱

بیشتر ببینید
نهههه یا خدا 😂😱این تاریخ یه چیز دیگه ست، تیکر گذاشتم یادم بمونهههه

اهاااا یه ثانیه برگام ریختتت گفتم یا خدا نهمی و حامله بودن 

یه حرفی و خواهرانه میگم بهت عزیزم وارد دبیرستان شدی با کسایی دوست شو که هدف دارن و فقط دنبال خوش گذرونی و اینا نیستن و از همون سال دهم آهسته آهسته کنکوری بخون و نگو دوازدهم جدی میخونم قبول میشم

زیست داره حالم ب هم میخوره انقد خوندم 

شیمی رو ۵ دور خوندم 

فیزیک ریاضی فقط فرمول بعد از ۱۲ اردیبهشت میخام نمونه سوال حل کنم 

زبان و ادبیات و دینی و عربی ام ی دور خوندم کتابو 

همین

اهاااا یه ثانیه برگام ریختتت گفتم یا خدا نهمی و حامله بودن یه حرفی و خواهرانه میگم بهت عزیزم وارد دب ...

😂😂😂

اتفاقا برا منم خیلی مهمه

واقعا دور دوست و رفیق رو خط کشیدم... با هیچکس صمیمی نمیشم چون تهش هیچی نیست، دوست میشمااا اما صمیمی نه... و واقعا میخوام از دهم بخونم... بتونم نمونه امسال قبول شم خیلی خوب میشه، کاش بشه.... 

مرسی که گفتین 💗🥲🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقِ عراقیم🦋همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱

بیشتر ببینید
خوندنش فرق داره مگه؟من الان نهمم برا نمونه باید یه جور دیگه تستی بخونم؟ 😐🤦🏻‍♀️

کنکور از مباحث سال دهم تا دوازدهمه

ولی نهایی فقط12

کنکور درسای تخصصی مثل شیمی زیست و.. ایناس ولی نهایی همه درسا

کنکور تستی و سخت تره

نهایی اسون تر و تشریحیه

برا نمونه اره باید تست بزنی در س کتابتو بخون بعد تست بزن .. اگر کتاب تست نداری نمونه سوال دانلود کن 

کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

بیشتر ببینید
😂😂😂اتفاقا برا منم خیلی مهمهواقعا دور دوست و رفیق رو خط کشیدم... با هیچکس صمیمی نمیشم چون تهش هیچی ...

منم خودم نمونه درس میخونم خیلی تفاوت خاصی نداره با مدارس دیگه جو درسی و رقابتی بچه ها بیشتره ولی اینطوری نیس که هرکی بره نمونه دولتی صددرصد کنکور و یه جای خوب قبوله تو راه کنکور تماممممش به خودت بستگی داره 

منم خودم نمونه درس میخونم خیلی تفاوت خاصی نداره با مدارس دیگه جو درسی و رقابتی بچه ها بیشتره ولی این ...

خوشبحالت واقعا، خیلی خیلی موفق باشی ... 🥹🤍🌱

کاش منم قبول شم حداقل بخاطر حرفای بقیه ... 

انقدر که مامان بابام بخاطر همین یه مورد روم فشار گذاشتن دیگه واقعا موندم کنکور رو باید چیکار کنم 🤦🏻‍♀️💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خوشبحالت واقعا، خیلی خیلی موفق باشی ... 🥹🤍🌱کاش منم قبول شم حداقل بخاطر حرفای بقیه ... انقدر که ما ...

عزیزم نگران نباش واقعا استرس داشته باشی بدترررررره 

من یادمه روز آزمون نمونه با دوستام انقد گفتیم و خندیدیم که کل حوزه داشتن به حرفای ما میخندیدن 

دعا کن عزیزم من امسال قبول بشم کنکور 🥲