2777
2789
عنوان

بچه ها تازه فهمیدم بابام چقدر دیوانه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 36 پست

آفرین به این هوش و اراده 

من از اینجا الگو گرفتم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اصطلاح گفتم ریسکش زیاد بوده خوب

مگه سر جونش ریسک کرده ک میگی ریسکش زیاد بوده؟ یا رفته جلو توپ و گلوله؟!

نشسته تو خونه درس خونده دیگه

حس میکنم فقط خواستی بیای بگی بابات دکتره😂یه مرحله عجیب تر از دانشجوهای پزشکی ک همه جوره سعی میکنن بگن دکترن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مگه سر جونش ریسک کرده ک میگی ریسکش زیاد بوده؟ یا رفته جلو توپ و گلوله؟!نشسته تو خونه درس خونده دیگهح ...

ببخشید اما من اصلا ننوشتم پزشکن  بعدم بله برای اینکه اون رشته رو برن خیلی زحمت کشیده بودن بعد انصراف دادن اگه یک درصد نمیاورد توی کنکور مجبور بود بیکارشه