2777
2789

من بارداری چهارمم هست الان

بارداری اولم جنین مشکل داشت و ختم بارداری دادن

بارداری بعدیم سالم و بی دردسر

بارداری بعدیم دوقلو بود و خیلی ذوق داشتم اما تو ۲۰هفته از دست رفتن و به شدت پریشون شدم

اردیبهشت پارسال این اتفاق افتاد و من یه تیکه تا دی ماه که باردار شدم هر دعا و چله ای بود خوندم که خدا بهم دوقلو با همون جنسیت و سالم و صالح بده

اما الان یک قلو و جنسیت برعکس هست

عقلم بهم میگه من که تجربه جنین ناسالم و سقط دارم باید فقط خداروشکر کنم

اما ته دلم خوشحال نیستم حالم یه جوریه

شاید زود اقدام کردم به بارداری.. یه جورایی انگار من رفتن دوقلوهام رو نپذیرفتم

مثل یه رابطه عاطفی تموم شده که روانشناسان میگن صبر کنید یه مدت بعد برید تو رابطه جدید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقدر زود ب زود باردار میشی؟؟

من پارسال ی سقط تو ۵هفته داشتم بعد ۸ماه دوباره اقدام کردم دلم میخاس حال روحیم خوب باشه الانم باردارم خداروشکر 

ناشکری نکن تو ک ۳تا بچه از دست دادی بنظرت خداروخوش میاد ناشکری کنی عزیزم؟

جنسیتش چیه ک دوس نداری؟

بچه دومیت دختره یا پسر ؟

کلا ربطی به دختر و پسر بودن نداره

من موقع خرید سیسمونی بچم که هنوز جنسیتشو نمی‌دونستم با ذوق کفش و لباس واسه همین جنسیتی که تو دلمه میخریدم یعنی واسه هر دو جنس ذوق داشتم

فقط این سری این طوری شدم

چرا انقدر زود ب زود باردار میشی؟؟من پارسال ی سقط تو ۵هفته داشتم بعد ۸ماه دوباره اقدام کردم دلم میخاس ...

دوقلوهامو ناخواسته باردار شدم و به معنی واقعی از هم پاشیدم وقتی از دستشون دادم خیلی سختی کشیدم هم تو بارداری هم بعدش بچمم کوچیکم بود اونم طفلک خیییلی عذاب کشید چون من یه شهر دیگه بیمارستان بودم دو هفته

آره عزیزم کلا سه تا بارداری قبلی همه پسر بودن این بار دختره. اما میگم من همیشه دختر برام عزیز بوده کلی لباس و کفش دخترونه با ذوق خریدم چون تو سونو آن تی پسرم گفتن احتمالا دختره

اما الان ذوقی ندارم

دختره ؟😁

اما ربطی به جاهلیت و فلان نداره به خدا

بارداری قبلیم تا قبل انومالی همش دعا میکردم یه دختر یه پسر باشه

چون میخواستم حتما دختر داشته باشم

دوتا دختر نمی‌خواستم چون میگفتم خیلی باهم جور میشن و پسرم تنها میمونه

اما ربطی به جاهلیت و فلان نداره به خدابارداری قبلیم تا قبل انومالی همش دعا میکردم یه دختر یه پسر باش ...

خب الان هم دختر داری هم پسر،مشکل کجاست،شما دیگه قطعاداری ناشکری می کنی

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اما ربطی به جاهلیت و فلان نداره به خدابارداری قبلیم تا قبل انومالی همش دعا میکردم یه دختر یه پسر باش ...

جاهلیت اینا نیست 

مادرای ایرانی اکثرا پسر دوستن 

خوب الان از هردوش داری 

چی از این بهتر ؟ شما دوست داشتی پسر باشه که نیست دیگه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید با تشکررررررر

الان ی پسر داری و ی دختر دیگه مشکلش چیه؟اتفاقا عالیه

حس میکنم دوتاشون تنهان. پسرم خیلی نیاز به هم بازی داره من خودمم تا هفت سالگیم تنها بودم اما می‌تونستم خودمو سرگرم کنم اما پسرم اینطوری نیست همش دوست داره هم بازی داشته باشه سر بارداری های من هم خیلی اذیتم شده و کم گذاشتم براش... الان سودی هم نمیبره فک کنم