2777
2789
عنوان

پخش سوره بقره در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 39 پست
من بالاتر گفتم زندگیم بی برکتهدست به هر چی میزنیم نمیشه که نمیشه انگار تو تک تک کارهامون یه نه بزرگ ...

پس حتما ادامه بده سعی کن ترجیحا وقتای ک درس نداری پخش کنی ک بتونی تمرکز کنی روش یا باهلش بخونی

برای چی پخش میکنی؟ من قبلا میخوندم روزی یکبار خیلی ارزوهام براورده شد

چه مدت خوندی؟

من کند خوانم حداقل مطمینم یه ۳ ساعتی باید بخونم

از طرفی بعضی وقتا غسل ندارم

و بچه کوچیکم دارم

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که رفع شده

انشاءالله 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید
پس حتما ادامه بده سعی کن ترجیحا وقتای ک درس نداری پخش کنی ک بتونی تمرکز کنی روش یا باهلش بخونی

اره انشالله از فردام سعی میکنم دقت کنم و گوش بدم حتمن

چقدر بی شخصیتی که در جواب سوالم توهین میکنی

من فقط خواستم بگم برا همه ی نسخه نپیچ ممکنه کسی مشکلی نداشته باشه و علایمی نداشته باشه بچه جون شما مشکل داشتی که اینجور شدی

ریپ نزن دیگه

چقدر بی شخصیتی که در جواب سوالم توهین میکنیمن فقط خواستم بگم برا همه ی نسخه نپیچ ممکنه کسی مشکلی ندا ...

عزیزم فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدید

چه مدت خوندی؟من کند خوانم حداقل مطمینم یه ۳ ساعتی باید بخونماز طرفی بعضی وقتا غسل ندارمو بچه کوچیکم ...

چند بار بخونی خیلی روان میشی یا گوشم میدی تو ذهنت میره روان میشی ، من تو کمتر از یک ساعت تموم میکردم و خیلی دوسش دارم ... چله چهل روزه داره اگ همیشه بتونی بخونی عالیه

چند بار بخونی خیلی روان میشی یا گوشم میدی تو ذهنت میره روان میشی ، من تو کمتر از یک ساعت تموم میکردم ...

راستش میخوام باهات رو راست باشم

چون پیش میاد بدون غسل باشم و یا خونه نباشم

برای همین نیمخوام چهله بگیرم 

میترسم نتونم درست اداش کنم و مدیون بشم

عزیزم فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدید

عزیزم پست اون خانمی که توهم داشت که از ٥ و ٦ روز دیگه حالت بد میشه و کدیین بخور.... ریپ زدم ج دادم که گویا پست شو حذف کرده تا من فرستادم