2777
2789
۴۸ زیاده ؟؟؟

نه زندگی کن لذت ببر 

بازش کن استفاده کنه کو‌ تا جهزیه 

خودم به شخصه یکی از دلخوشی های زندگیم 

خوردن قهوه هستش 

و بابتش از خدا ممنونم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قهوه فروشی ریو تو تهران عالیهقدیمیه خیلی قهوه های خوش طعمی داره

شمارشو داری 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
ببین اگه با شیر دوست داشته باشی فرانسه خوبه ولی اگه بدون شیر بخوای بخوری امریکانو قهوه خوب و قوی ای ...

میشه بفرمایید این چه نوع قهوه ایه ؟؟ من سر در نمیارم 

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

ببین اگه با شیر دوست داشته باشی فرانسه خوبه ولی اگه بدون شیر بخوای بخوری امریکانو قهوه خوب و قوی ای ...

ممنونم چه توضیحات جامع و کاملی 

خیلی لطف کردی🌷

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
میشه بفرمایید این چه نوع قهوه ایه ؟؟ من سر در نمیارم

عزیزم امیدوارم که به کارت بیاد 

قهوه بدون دستگاه زیاد جالب نمیشه 

اگه بخوای با دستگاه درست کنی 

یه دونه کارامل بخر فک‌کنم قیمتش بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ باشه 

مارک سن ایچ باشه 

شیری که تهیه میکنی شیر کاله باشه 

قهوه هم عربیکا عالیه عالی 

‌میری قهوه فروشی و بهشون میگی ۷۰ عربیکا ۳۰ ربستا 

ربستا قهوه با کافئین بالاست 

کارامل رو میریزی تو لیوان اندازه نصف قاشق 

بعد شیر میریزی 

آموزشش تو نت هست عالی میشه 

بیشتر ببینید
نه والا شماره ندارم چون دیگه نیستمولی تو نت بزنید سایت دارنچهارراه استانبول هست

مرسی گلم 

بیشتر ببینید
💐💐

🌹🌹

بیشتر ببینید

تو این هم میشه درست کرد؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️