هدفم بززرگ و سخته برام خب چیکار کنم وقتی نمیشه چاره ای جز موندن ندارم مگه اینکه رها کنم. این سالها خیلی این سالها اذیت شدم اما حتی اگه تو ۲۲ سالگی دندون قبول بشم به نفعه حالا نظرتون چیه
ببخشیدا ولی شمایی که توانشو نداری (خواستم یه چیزه دیگه بگم) این چندتا کتابو بخونی کلا رها کن دندون پزشکیو 5 سال پشت بمونی سال بعد دوبااره بگی وایسم برا سال بعد تا اینجای کامنت خواستم بهتون تلنگر بزنم ان شالله موفق باشید چون واقعا پشت موندن سخته شما حتما نحوه خوندتون مشکل داره چون واقعا 5 سال خیلی دیگه عجیبه اگر خواستید میتونم برای نحوه خوندن بهتون کمک کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش من یکمی روحیه تو رو اون موقع داشتم همون سال اول نمی رفتم رشته آبکی. اما اینجوری هم خوب نیستا. دیگه هر چی تلاش میخواستی بکنی توی این ۵ سال کردی . دیگه هر چی قبول شدی برو دیگه . بنظرت ۵ سال دیگه هم بمونی ۱۰۰ در ۱۰۰ قبولی؟؟