2777
2789
عنوان

به نظرتون بمونم پشت کنکور اگه بمونم میشه سال پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 71 پست

ببخشیدا ولی شمایی که توانشو نداری (خواستم یه چیزه دیگه بگم) این چندتا کتابو بخونی کلا رها کن دندون پزشکیو
5 سال پشت بمونی سال بعد دوبااره بگی وایسم برا سال بعد
تا اینجای کامنت خواستم بهتون تلنگر بزنم
ان شالله موفق باشید چون واقعا پشت موندن سخته
شما حتما نحوه خوندتون مشکل داره چون واقعا 5 سال خیلی دیگه عجیبه
اگر خواستید میتونم برای نحوه خوندن بهتون کمک کنم

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتایج سالهای گذشته چطور بود؟ هر سال بهتر شد یا بدتر؟

دلیل اینکه این ۵ سال رشته موردعلاقت قبول نشدی چیه؟

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

کاش من یکمی  روحیه تو رو اون موقع داشتم همون سال اول نمی رفتم رشته آبکی.  اما اینجوری هم خوب نیستا. دیگه هر چی تلاش میخواستی بکنی توی این ۵ سال کردی . دیگه هر چی قبول شدی برو دیگه . بنظرت ۵ سال دیگه هم بمونی ۱۰۰ در ۱۰۰ قبولی؟؟ 

نتایج سالهای گذشته چطور بود؟ هر سال بهتر شد یا بدتر؟دلیل اینکه این ۵ سال رشته موردعلاقت قبول نشدی چی ...

بهتر شد هرسال کلی پیشرفت کردم . امسال مشاورم بد بود خدایی 

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

بابا من دومین ساله پشتم 

دیگه کم اوردم دلم نمیخواست کم بیارم ولی این دو هفته اید روزی ۲ساعت مفید خوندم 

دیگه مغزم نمیکشه 

حالا هم ک بعد کنکور اردیبهشت مجبورم تمام درس هارو دوباره امتحان بدم  چون ترمیم ممجددی ام

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                

یعنی تو این چهارسال درس نخوندی چیزی قبول نشدی یا فقط اون چیزی که میخواستی قبول نشدی؟

من کنکوریم امسال  سال دیگه اولین سالیع که پشت میمونم😞 خیلی بده ولی من هدف خاصی ندارم 

بهتر شد هرسال کلی پیشرفت کردم . امسال مشاورم بد بود خدایی

اولین سال رتبه ات چند شد گلم؟

آخرین سال چند؟

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱