2777
2789

سلام دوستان همینجور که شما مستحضرید من ۲تابچه کوچیک دارم 😑 دخترم از ۱۶ ماهگی اعلام میکرد من اون موقع بارداز بودم و امتحانات پایان ترمم باعث شد که من نتونم از پوشک بگیرمش بعد که برادرش دنیا اومد بازم اعلام میکرد ولی واسه دفع نمیگف فقط واه ادرار اعلام میکرد هوا سرد شد و دیگه کلا بیخیال شد ‌تا اینکه الان یه ۳ هفته میشه مرتب اعلام میکنه حتی شبا پمپرزش میکنم صبح که بیدار میشه اول جیشش میکنه بعد صبونش میدم دقت کردم که دفعش رو  زیاد نمیگه و حتی خیلی میترسه امروز ۲بار دفع داشت که تو شلوارش بود و من عصبی شدم گف می می دارم و دقت کردم گفتم رو کرسیش بشینه ولی نمینشست میترسید و گریه کر د😓 دوستان چیکار کنم از لحاظ ذهنی تحت فشارم و امتحانات پایان ترمم هم نزدیک هست کارای خونه هم افزون براون 

فقط هرکار میکنی بهش فشار نیار دعواش نکن عزیزم استرسی و عصبی میشه ،بذار امتحانات تموم شه بعد از پوشک بگیرش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط هرکار میکنی بهش فشار نیار دعواش نکن عزیزم استرسی و عصبی میشه ،بذار امتحانات تموم شه بعد از پوشک ...

خودش اعلام میکنه دست خودم نیست یااینکه من باهاش اصلا کار نکردم یادش ندادم از ۱۶ ماهگی این بلد کرده بود 😑😓 اره واقعا راست میگی ناید باهاش صدا میدادم 😶

شورت عینکی پاش کن وقتی یه چیز سنگین میخوره که احتمال پوتش هست خودت چند دیقه بعدش ببری دستشویی 

دستاشو بگیر تو دستات سرشو ناز کن در سکوت شلنگ آب سرد رو باز کن خنک باشه بگیر رو قسمت پوتش سرشو ناز کن و صبر پیشه کن تا بتونه دفع کنه وقتیم تموم شد اومدی بیرون بغلش کن و تو بغلت نگهش دار تا به آرامش کامل برسه 

عصبی شدن سمه برای این موضوع 

بعدم درسو بذار وقتی بچه هات از آب و گل دراومدن با خیال راحت بخون 

سخت نگیر و سر بچه داد نزن و عصبانی نشو میترسه بدتر میشه.کلا پروسه از پوشک گرفتن سخته صبوری میخواد و پشتکار و ی کم بیخیالی از نظر کثیف شدن لباس و ملافه و فرش و... وگرنه هم مادر هم بچه کم میارن . با مهربونی و جایزه درنظر گرفتن برای هر بار اعلام کردنش تشویق ش کن و هر بار ک نگفت و کار خرابی کرد با مهربونی بگو که ناراحت میشی وقتی هنه حا کثیف میشه و خسته میشی از تمیزکاری بهش بگو به مامان بگو وقتی دسشویی داری که بعد مامان و خودت اذیت نشی. اصراری هم ب روی قصری نشستن ش نداشته باش بدار کنار دسشویی بشینه اگه راحت تره

خودش اعلام میکنه دست خودم نیست یااینکه من باهاش اصلا کار نکردم یادش ندادم از ۱۶ ماهگی این بلد کرده ب ...

قربونت برم شرایط سختیه واقعا دوتابچه کوچیک و امتحان خیلی فشار روته ولی اگه شده ۶ ماه دیگه ام پوشکش کنی با دعوا و جنگ اعصاب از پوشک نگیرش بچه برادرشوهرم رو حیلی دعوا میکردن نزدیک دو سال طول کشید تا یاد بگیره الانم نزدیک ۶ سالشه گاهی جیش میکنه تو شلوارش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
شورت عینکی پاش کن وقتی یه چیز سنگین میخوره که احتمال پوتش هست خودت چند دیقه بعدش ببری دستشویی دستاشو ...

😂😂😂😂نمیشه بخدا انتخاب واحد کردم شهریه دادم کتاب خریدم شورت اموزشی منظورتون هست عزیزم ؟اره واقعا درست میگی ارامش خودم واجبه چونکه رو اون تاثیر داره 

۲۶ماهش هست .از ۱۶ ماهگی خودش اعلام میکرد خودم یادش ندادم😑حتی شبا پوشکش میکنم صب میبینم پوشکش تمیزه

چقد سخت میگیری منم دختر کوچولوم 2سال و دو ماهشه اعلام نمیکنه 

همشم پوشکه چن ساعت ک پوشکش نمیکنم مرتب میزارمش رو صندلیش واس جیش 

اصن این موضوع برام اهمیتی نداره بالاخره ک یاد میگیره بره دسشویی 

دختر بزرگمم تا سه سالگی پوشک بود حتی دکترم بردم گف اصلا چیز مهمی نیس اذیتش نکن تا خودش یاد بگیره فقط مرتب ببرش دسشویی

سخت نگیر و سر بچه داد نزن و عصبانی نشو میترسه بدتر میشه.کلا پروسه از پوشک گرفتن سخته صبوری میخواد و ...

دورش بگردم واسه ادرار به عربی میگه بوله ولی واسه دفع میگه می می که اونم تو شلوارش کثیفی میکنه 😂😑