2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری نقاشی +18 میکشم برای خودم عکس میگیرم مخفی میکنم  

خودشونم تو کشوان کشو هم قفله

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید
فیلمهای دارک وب دارم !

اون فیلم ها کامل جنایت و جرمن. دیدنشون کاملا میتونه یه آدم رو روانی کنه، بعد نگه میداری!!! 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
پس کلی هیجان داری !!البته اگه روزی تصمیم گرفتی مادر بشی کل این چیزارو باید بریزی دور ،چون چیزی مخفی ...

فعلا شوهرم چیزی نمیدونه البته قطعا می‌دونه که گذشته ای دارم ولی نمیدونه یه سری چیزا نگه داشتم 

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

این چیزا برای من عادی نیستشاید برای تو عادی باشن

چی میگی برادر ؟ چرا باید چیزی که عادی باشه رو تو گالری مخفیم نگه دارم ؟ 

بعدم نه تورو خدا عکس نود پارتنر رفیقاتو نگه دار 

...I feel guilty for things i have no control ever