2777
2789
عنوان

یه دونه تن ماهی برای هشت نفره❓❓❓❓😒

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا مادرم یدونه میذلره براهمه.. قاطی برنج میکنه.قدیمم اره ۶ نفر بودیم یدونه براهم تقسیم میکرد

باید مادر شوهر استاتر همینکارو میکرد قاطی برنج کنی هم بزنی بیشتر دیده میشه اینطوری باز کنی بزاری وسط نفری یه پر میرسه کم میاد

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

۳ نفر باشیم ۲ تا

۴ تا آدم بزرگ ۳ تا میخاد 

من همیشه دخترام چون دوست دارن باید زیاد باشه

جدی ؟ باور نمیکننمممم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید
نه عزبزم بوتاکس اصلا درد نداره فرم دهی صورت با ژل ؟؟؟؟

بله عزیزم 

میدونی من میخام انجام بدم میترسم صورتم مصنوعی بشه بنظرت بگم مینیمال و کم انجام بده زشته؟

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

من بودم قشنگ میذاشتم میخوردم اگه کسی میگفت کمه میگفتم نه بابا زیادم بود من قشنگ خوردم تا دفعه آخرش باشه اونجوری جلو بقیه نذاره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....

یادش بخیر چندسال پیش که همه چیز مناسب تر بود وقتی بابام میخواست تن ماهی بگیره بسته ۲۴ تایی میگرفت، بعد از این باریکا هم نبود، قشنگ بزرگ بود

۴ نفر بودیم برا هر نفر یه دونه میزاشتیم ، تازه من و داداشمم زیر ۱۴ سال بودیم

در حال تثبیت وزن😎
بله عزیزم میدونی من میخام انجام بدم میترسم صورتم مصنوعی بشه بنظرت بگم مینیمال و کم انجام بده زشته؟

یکم سنت برا این کارا زود عزیزم اما حالا اگر دوست داری امتحان کنی اره بگو کم بزنه در حد اینکه نواقص صورت رفع بشه کم بزنی اصلا مصنوعی نمیشه ولی بهترین رمان برا زدن بوتاکس ۲۵ سال هست ژل هم همین طور ۲۵ به بالا چون کارای زیبایی رو مدام باید تمدید کنی برا همین اکر بذاری سن مناسب بزنی عالیه 

یکم سنت برا این کارا زود عزیزم اما حالا اگر دوست داری امتحان کنی اره بگو کم بزنه در حد اینکه نواقص ص ...

لاغر شدم

متاسفانه

زیر چشمم گود افتاده میخام اونو انجام بدم

و فرم دهی صورت انجام بدم همین

میدونی فرم دهی صورت چنده قیمتش؟

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)