2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه داف بودن جزو حداقل ها نیست😅 ولی داشتن شغل هر چند با درآمد پایین جزو حداقل هاست

خب الان پیدا کردنش سخت شده معنی دوست داشتنا از بین رفته دخترا فقط دنبال موقعیت پسر و پسرا دنبال ظاهر

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید

اون دختر  خانم معیارش چی بوده برای انتخاب؟! 

خب بره با کسی که شاغله 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
حالا اگه زن داف باشه یا نباشه تاثیری توی زندگی مشترک ندارهولی بیکاری صد در صد خیلی موثره

فک نکنم بحث زندگی باشه بحث رابطه باید باشه اما برای دختر موقعیت مهمه برای اونام ظاهر 

بنطرم تو موقعیت مملکت یکم باید درک کرد

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
دوست پسر من نیست. دوست پسر یکی از نزدیکانمه. ولی بحث اینجاس که هیچ کاری نداره حالا خوب و بدش به کنا ...

اره 

من میخوام بدونم کار خواستگار من مورد قبول دخترا هس یا نه

توی شرکتی قراردادی کار میکنه 

نمیدونم مسئول برقه چیه

مگ از اول نمیدونستم کار نداره؟؟؟اگ از اول داشت الان بیکار شد این حرف نشون دهنده اینه فقط تو خوشی کنا ...

تو روابط امروزی،پسر با اولین پیامی که میده قصدش ازدواجه؟

دختره اولین باری که می‌ره سر قرار می‌دونه مرد زندگیشه؟!

مسلما به مرور این فکر به ازدواج به وجود میاد و از اول نیست.و خب مشکل هم به نظرم از پسره،ن دختر!

پسری که می‌دونه شرایطش اوکی نیست نباید وارد رابطه بشه و بعدا هم به دختره انگ پول پرست بودن و رفیق نیمه راه بودن نزنه.

وقتی میای یه حرف بیخود میزنی انقدر وجود و جنم داشته باش تاپیکت رو قفل نکن بدبخت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
وقتی میای یه حرف بیخود میزنی انقدر وجود و جنم داشته باش تاپیکت رو قفل نکن بدبخت

جنم دارم. حوصله سر و کله زدن با دهن دریده هایی مثل تو رو ندارم. 😊 به جای فحاشی برو به بچه ت برس مادر مودب