2777
2789
اگه بشناسمش شاید ولی کلا فا‌ل با ورق گرفتنش خیلی سخت نیست خالا چه تا‌روت باشه چه پاسور چه لنورماند ...

خودم بلدم ولی حس میکنم  برای خودم درست در نمیاد

ذهن خوانی میکنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فا ل بگیری که آیندتو بگه؟

خب آینده میاد بهت میگه دیگه

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید
اوناییکه خیلی دقیقن موکل دارن که میره توزندگی طرف و همه چیو میگه واین خودش باعث سنگینی شدیدی میشه .. ...

فقط آینده برام مهمه

اکثر فاال اا چرت میگن مسافرت میری یکی بهت علاقه داره   خبر فوتی‌‌..ا

خودم بلدم ولی حس میکنم برای خودم درست در نمیادذهن خوانی میکنه

ببین فا‌ل کلااا ذهن خوانیه یعنی دقیقااااا انرژی درونی خودتو بهت نشون میده مخصوصا مخصوصا تا‌روت ! اصلا به اون صورت اینده رو نمیگه بیشتر برای خودشناسی و… خوبه و نهایت بگه پتانسیل چی رو داری همشون همینن اونایی که اینده میگن فکر کنم بیشتر از اینان که دعا نویسن 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اوناییکه خیلی دقیقن موکل دارن که میره توزندگی طرف و همه چیو میگه واین خودش باعث سنگینی شدیدی میشه .. ...

اره اونا که همچی رو مو به مو میگن اکثرا دعانویسن و موکل دارن منم خیلی ازشون میترسم ولی فا‌ل خیلی چیزی نداره بگه 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

ببین فا‌ل کلااا ذهن خوانیه یعنی دقیقااااا انرژی درونی خودتو بهت نشون میده مخصوصا مخصوصا تا‌روت ! اصل ...

دقیقا تارووت،میندازم  با نیتم میندازه، ولی آینده  چیزی خاصی نشد برام

دقیقا تارووت،میندازم با نیتم میندازه، ولی آینده چیزی خاصی نشد برام

اره بیشتر اون حسی که الان داری یا مشکلی که اون لحظه داری رو نشون میده 

اگه برای اینده میخوای قهوه هم امتحان کن اون یکم بهتره

خالم برای دوتا‌بچه هاش گرفت درست درآمد دوستم وخالش گرفتن درست درآمد برای من وداداشم، ۳۰، ۴۰ درصد در ...

خالت برای غریبه نمیگیره ؟🥲

ن خالم نمیگیره کهیک فالگیر قدیمی تو مشهده خالم تلفنی گرفت

اهان فهمیدم فکر کردم گفتی خالم میگیره 😅😅