2777
2789
عنوان

خواستگاری که همش از مسائل جنسی حرف میزنه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 11136 بازدید | 240 پست

یه خواستگار اینجوری منم دارم ، چون ازدواج قبلی داشته و مشکل اصلی هم همین بوده ، اول این رو مطرح کرد .

کلا هر مشکلی که تو زندگی قبلی داشت ، همون اول گفت که من بدم میاد .

مثلا اون خانم بد دهن بوده و سرد بوده و اهل دادو بیداد و آبروریزی. 

فکر کن بعد از سلام و احوالپرسی.   بی مقدمه گفت خواسته ی  من اینه اهل دادو بیداد و بددهن نباشی ، با حرف زدن آروم مشکل رو حل کنیم،  بذاری من برسم خونه خستگیم در بره بعد از مشکلاتت بگی ،  تو س ک س هم منو راضی کنی   

منو میگی هنگ کردم ، یعنی چیییییی 

بعد وسط صحبتاش فهمیدم زخم های زندگی قبلی اش هست که خیلی عذاب کشیده 

خدایا شکرت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی از آشناها معرفی کرده جفتمون هم طلاق گرفتیم فعلا خودمون داریم آشنا میشیم هنوز به خانواده ها نگفتی ...

شایر اختلافش تو ازدواج قبلی سر س.....ک...س بوده و سردمزاجی زن البته شااااید  من خودمم یه خواستگار پزشک داشتم طلاق گرفته بوده من مجرد بعد میگفت یکی از دلایل اختلاف مون مسایل جنسی بود زنم بشدت سرد بود دیگه خدا داند 

یکی از آشناها معرفی کرده جفتمون هم طلاق گرفتیم فعلا خودمون داریم آشنا میشیم هنوز به خانواده ها نگفتی ...

براتون دعا کردم...رفتین حرم یادم کنید لطفا 

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

من میخواستم بگم اینجور افراد که در مورد مسایل جنسی حرف میزنن یک بار رابطه رو تجربه کردن که الان گفتی ...

یکی از دوستای همکارم بخاطر همین مورد با همسرش طلاق گرفت خانمش فوق العاده ناز و خوشگل بود ولی طلاق گرفتن

میگفتن با دومی که ازدواج کرد تو جمع دوستانه همسرش اشاره میکرد و میرفتن اتاق

بنظرم تا این حد هم یه نوع بیماری محسوب میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
یه خواستگار اینجوری منم دارم ، چون ازدواج قبلی داشته و مشکل اصلی هم همین بوده ، اول این رو مطرح کرد ...

بنده خدا

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

شایر اختلافش تو ازدواج قبلی سر س.....ک...س بوده و سردمزاجی زن البته شااااید من خودمم یه خواستگار پز ...

عزیزم بهش میگفتی شاید شما مشکل داشتین و شما باید بجای طلاق خودتونو درمان میکردین خیرسرش خودشم دکتر بوده

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اورا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

فک کردم تویییی خخخخخ

ای دیوووووونه😆😆😆😆 من باشم که نمیام اینجا جاربزنم🤣تاصبح میشینم همراهی میکنم همسرجان رو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

اگه واقعا خواستگارته و اومده جلو حق داره تا ی حدی بدونه گرمی یا سرد چون بعد ازدواج مسائل جنسی خیلی به چشم میاد این‌مهمه ک از لحاظ میل جنسی دو نفر ب هم جواب بدن 

♾️🖇❤️

فقط دنبال رفع نیازهای پایین تنه س. بالا تنه براش اصلا مهم نیست.. فردا روز اردواج کنی تو پریودی و بارداری. میگه من نیاز دارم وظیفته تمکین کنی و توجیه میکنه برای خیانت کردن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹