یه خواهر15ساله دارم که همش میگه حوصلم سرمیره وتنهام چیکارکنم حوصلم سرنره.....وبه خاطرهمین همش میره سمت گوشیش وباگوشی مشغول میشه.بهم میگه ابجی من چیکارکنم دلم نمیخوادهمش سرم توگوشی باشه ولی حوصلم سرمیره نمیدونم چیکارکنم ومیرم سمت گوشی،بهش میگم درساتوبخون میگه اخه هیچ درسی ندارم چندروزه هس تعطیل میشیم درس ندارم،میگم درسای گذشته رومرور کن میگه اخه ازبس سرم توگوشی بوده این چندروزتعطیلی عادت کردم نمیخوام سختمه درس بخونم،میگم پس کتاب بخون میگه نه،چیکارش کنیم حوشلش سرنره وهی نگه تنهام یا اینکه تنبلیش برطرف بشه ودرساشوبخونه چون این چندروز همش تعطیل بوده سرش توگوشیش بوده وتنبل شده واسه درس خوندن به نظرتون چیکارکنیم یه راه حل بدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار هنری . نقاشی دوخت و دوز . خیاطی بافتنی کاردستی
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بافتنی گنه یا نقاشی...اصلا بازی فکری بزرگ سالان بگیرید بازی کنید دور هم رااااااتستی پازل هزار تکه هم عالیه براش بگیرید باکلاسم هست تازه
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد
باید هدف داشته باشه اگه هدفش مشخص باشه که میخواد چیکاره شه وبه کجا برسه میشینه میخونه باهاش صحبت کنید تا هدفش معین بشه وبخواد بهش برسه
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد