یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم میدونی دردت چیه تو حسودی چشم دیدن جاریا و خواهرشوهرتو نداری برا همین دوست نداری بری تو جمعشون ما هم درست یکی مثل تو رو تو جمعمون داریم وقتی جمع میشیم دور هم نمیاد وقتیم میاد میره پشت سرمون میگه فلانی به من این حرفو زد فلانی باهام این کارو کرد دعوا راه میندازه درست عین اونی
عجولانه نیست از تاپیکات معلومه همش زیرنظر داریشون مطمئن باش خودتو از چشمشون میندازی با این کارات حالا اونا برن خداشونو شکر کنن که با تو همسایه نیستن این جاری حسود ما طبقه پایین خونه ماست و تو یه ساختمونیم پدرمونو درآورده تو هم مثل اونی
پیش بچه نگو دعوت کردن، به مادرشوهرت بگو صبح پاشدم جارو بکشم یا یه چیزی پام پیچ خورده به شوهرتم همینو بگو، بگو سختمه نمیتونم بیام، یا الکی بگو اسهال استفارغ شدید گرفتم حالم خیلی بده میخوام برم دکتر و برو بازار
نه اتفاقا اونان مشکل دارن از حرف زدن نشستن نفس کشیدن من حتی حرف درمیارن
مطمئن باش اونقدر هم براشون مهم نیستی که بشینن پشت سرت غیبتتو کنن ما یبار با جاری دیگم نشسته بودیم حرف میزدیم اون حسوده هم بغل دستمون نشسته بود تولد دخترخواهرشوهرم بود یهو این برگشت گفت همش درمورد من حرف میزنین میرین اینجا اونجا غیبت منو میکنین هر کی پشت سرم حرف میزنه پشتمو میخوره و فلان دیدی باهاش خیلی تفاهم داری اونم درست عین توعه الانم خودشو از چشم همه انداخته حتی مادرشوهرمم دوست نداره رفت و آمد کنه میگه بشینه خونش سنگین تره تا بیاد یه عالمه حرف درآره خودتو از چشم بقیه ننداز