2777
2789
عنوان

می خوام مهمونی رو نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 30 پست
آخی پس برا دخترتون برید این روزا بچه ها تنهان مثل قدیم نیست .خدا خیر گوشی رو بده بیا تو همین سایت خو ...

برای کار می زنگن ساده ای تو 

اگه بحث خوردن گشتن بود زنگ نمی زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری ها با هم خوبن و خواهرشوهر میگن می خندن من می مونم تنها

من نه اینکه بگم بقیه با هم خوبن و با من مشکل دارن، خیر

من کلن اهل صحبت و یا گرم گرفتن با کسی نیستم

ولی سعی میکنم شرکت کنم توی برنامه ها

اگر چه سخته از این نظر که همه با هم صحبت می کنن و من اصولن ساکتم ولی خب می گذره 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

عزیزم میدونی دردت چیه تو حسودی چشم دیدن جاریا و خواهرشوهرتو نداری برا همین دوست نداری بری تو جمعشون ما هم درست یکی مثل تو رو تو جمعمون داریم وقتی جمع میشیم دور هم نمیاد وقتیم میاد میره پشت سرمون میگه فلانی به من این حرفو زد فلانی باهام این کارو کرد دعوا راه میندازه درست عین اونی  

چه قضاوت عجولانه ای

عجولانه نیست از تاپیکات معلومه همش زیرنظر داریشون مطمئن باش خودتو از چشمشون میندازی با این کارات حالا اونا برن خداشونو شکر کنن که با تو همسایه نیستن این جاری حسود ما طبقه پایین خونه ماست و تو یه ساختمونیم پدرمونو درآورده تو هم مثل اونی 

عزیزم میدونی دردت چیه تو حسودی چشم دیدن جاریا و خواهرشوهرتو نداری برا همین دوست نداری بری تو جمعشون ...

اتفاقا اونان که پشت من بد کیگن حتی یه بار پیام غیبت درباره منو اشتباه برای من فرستاد

عجولانه نیست از تاپیکات معلومه همش زیرنظر داریشون مطمئن باش خودتو از چشمشون میندازی با این کارات حال ...

نه اتفاقا اونان مشکل دارن از حرف زدن نشستن نفس کشیدن من حتی حرف درمیارن

پیش بچه نگو دعوت کردن، به مادرشوهرت بگو صبح پاشدم جارو بکشم یا یه چیزی پام پیچ خورده به شوهرتم همینو بگو، بگو سختمه نمیتونم بیام، یا الکی بگو اسهال استفارغ شدید گرفتم حالم خیلی بده میخوام برم دکتر و برو بازار

نه اتفاقا اونان مشکل دارن از حرف زدن نشستن نفس کشیدن من حتی حرف درمیارن

مطمئن باش اونقدر هم براشون مهم نیس‍تی که بشینن پشت سرت غیبتتو کنن ما یبار با جاری دیگم نشسته بودیم حرف میزدیم اون حسوده هم بغل دستمون نشسته بود تولد دخترخواهرشوهرم بود یهو این برگشت گفت همش درمورد من حرف میزنین میرین اینجا اونجا غیبت منو میکنین هر کی پشت سرم حرف میزنه پشتمو میخوره و فلان دیدی باهاش خیلی تفاهم داری اونم درست عین توعه الانم خودشو از چشم همه انداخته حتی مادرشوهرمم دوست نداره رفت و آمد کنه میگه بشینه خونش سنگین تره تا بیاد یه عالمه حرف درآره خودتو از چشم بقیه ننداز