2777
2789
عنوان

سه روز موند به پریودم میتونم بی بی چک بژنم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۴ روز تاخیر زدمم نشون نداد. بیبی چک چیز قابل اعتمادی نیست، پزشک گفت. تنها چیز مطمئن ازمایش بتا هست که الان بدی درست نشون میده

الان یا مثبتش فیکه، یا منفیش. قابل اعتماد نیست

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
از آمپول چند روز گذشت؟

۱۲

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بچه ها منفی بود😭

دختر خوب من بالاتر گفتم زوده

چرا عجله میکنی تا اذیت کنی خودتو؟

صبر کن تا تاخیر بیفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
دختر خوب من بالاتر گفتم زودهچرا عجله میکنی تا اذیت کنی خودتو؟صبر کن تا تاخیر بیفتی

یجورایی میدونستم این ماه هم منفیه چون زخامت رحم کم بود دکتر امیدی نداشت

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

اشکال نداره سه چهار روز دیگه دوباره بزن البته اگه پریود نشدی

قک کنم تا فردا پریود بشم دل درد دارم و کمر درد

قک کنم تا فردا پریود بشم دل درد دارم و کمر درد

منم موعدم که بود دلدرد و کمر درد امان نمیداد

ربطی به درد نداره. حتی وقتی ام ازمایشم مثبت شد، خونریزی خفیف و درد زیادم داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی زود زدی من چند ماه پیش روز چهارده هم منفی بود روز شونزده بعد آمپول مثبت شد

اعع پس امید وار باشم فولکول چن تا داشتید 

اعع پس امید وار باشم فولکول چن تا داشتید

سونو نکردم بدون سونو دکترم گفت روز چهارده بزن البته سقط شد الان دوباره اقدامم پنج روزه از آمپول میگذره 

عزیزم شما بعد از آمپول درد ‌و ترشح زیاد داشتی‌د؟

من ماهی که باردار شدم بعد از آمپول درد خیلی بدی داشتم اما این بار ن