2777
2789
عنوان

بابام خودشو پیش همه آدم خوبه نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 75 پست
نه کاش مامان منم آروم بود مامانم نادان و بیسیاست بود ولی جنگی بود واسه همین‌خونمون همیشه تشنج بود و ...

اخه میدونی بابای من از آرومی مامانم سواستفاده میکنه میگم‌شاید اگه اونجوری نبود مامانم الان وعض فرق می‌کرد 

آخه دیکه چقدر سرش بلا بیارن که قبول کنه اونا خیرشو نمی‌خوان و ما هم بخدا بدشو نمیخوایم واب فکر میکنه ما دشمنشیم بارها به مامانم دشمن و خائن گفته 😞

نوجوونی هم حرفاتو قبول داشت ؟ دست بزن داشت ؟والا مامان منم میگه حرف تو اثر میکنه اما خجالتم میشه خیلی خجالتیم از طرفیم مثل آدم نمیتونم حرف بزنم یعنی بیشتر جدی حرف میزنم نه خواهشی 

چطوری حرف بزنم ؟ اره میگم البته اکه بتونم خجالتمو کنار بزارم و کینه امو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه باهاش حرف زد حتی تو فهمیدی چی میگم برو ببین چیا گفتن بهم امیدوارم تو همچنین شرایطی خودشون قضاو ...

عزیزم تو‌نی نی سایت همه پیامبر میشن 

غصه نخور 

تو‌مجردی دختر همسایه پدرم که به داداشم سنگ زده بود و داداشم جاشو زده بود مامانش اومد دم‌خونمون و بابام داشت داداشمو میکشت 

مامانم به زور از دستش کشید بیرون هرچند مامانم خودش بدتر بود همیشه 

تو زندگی مجردیم نه تنها هیچ پناهی نداشتم بلکه از پدرومادرم میترسیدم واسه همین همه جا تو سری خور بودم 

شما سعی کن قوی باشی و پشتت به خودت محکم باشه 

گاهی باخودم میگم حالا از خودت دفاع میکردی فوقش از پدرومادرت کتک میخوردی دیگه نمیکشتنت که 

ولی خب بچه بودم اطلاعاتی نداشتم میترسیدم 

واسه همین الان عین کوه پشت بچه هامم و اذیتشون نمیکنم

شمام نترس و قوی باش 

عزیزم تو‌نی نی سایت همه پیامبر میشن غصه نخور تو‌مجردی دختر همسایه پدرم که به داداشم سنگ زده بود و دا ...

والا منو دقیقا همینجوری توسری خور بار آوردن  بیرون اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم مامان بابای منم اینطورین مامانم از مظلومیتش هست 

ولی بابام میگه هرکی زد توهم بزن ولی تو عمل برعکسه

آفرین بهت که مثل بابات نبودی مطمئنم بچه هات دوست دارن

بابای تو هم بد اخلاق بود ؟ خودت الان موفقی ؟ من خیلی میترسم هیچی نشم 

اخه میدونی بابای من از آرومی مامانم سواستفاده میکنه میگم‌شاید اگه اونجوری نبود مامانم الان وعض فرق م ...

ببین من مادرم ادم سرد و بیعاطفه ای بود نسبت به شوهر و بچه هاش من با چون مهربونی بودم و مثلا اگه بابام پول بهم میداد برا خرید لباس هرچی ازش میموند باقیشو میدادم بابام میگفتم این اضافه اومد بابامم امهربونی و صداقت منو دوست داشت ولی مامانم بقیشو نمیداد همیشه خدا غر میزد سیاست بلد نبود همش تو جنگ و دعوا بود پدرم به عنوان یک مرد آرامش و مهربونی دلش میخواست امثال پدران ما کمبود محبت دارن که اینجوری میشن هرچی لیشتر بهشون محبت کنی ک باب میلشون باشی اخلاقشون بهتر مبشه کلا مرد جمااعت مثل بچه اس باید قلقشون دستت بیاد اکثرا هم عاشق مهربونی ان

والا منو دقیقا همینجوری توسری خور بار آوردن بیرون اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم مامان بابای منم این ...

آره عزیزم خداراشکر بچه هام خیلی قوی هستند 

آره بابام خیلی بد بود 

مامانمم بیرون مظلوم تو خونه بداخلاقی و کتک و فحش

نه من به جایی نرسیدم گلم چون بابام میگفت فقط تا دیپلم 

بعدم شوهرم نذاشت دانشگاهمو ادامه بدم سه ترم رفتم مدیریت بازرگانی 

منم نشستم گوشه خونه چندتا بچه دارم و زندگیم خوبه خداراشکر و شوهرمم مرد خیلی خوبیه الانم شاید دوماه یکبار درحد دوساعت بریم خونه پدرم زیاد رابطه نداریم 

فقط از بچگی چون خیلی اذیت شدم بعد ازدواجم پانیک شدم و حمله عصبی دارم و گاهی برگشت میده و مجبورم داروی اعصاب بخورم 

تنها مشکلم همینه الان

ولی شما مثل من نباش قوی باش نترس باش محکم باش 

و پای آرزوهات وایسا و به هدفت برس 

از هیشکی نترس 

کتکم اخرش قتل نیست که 

نهایتا یه کتکه و تموم‌میشه سعی کن به یه جایی برسی

ببین من مادرم ادم سرد و بیعاطفه ای بود نسبت به شوهر و بچه هاش من با چون مهربونی بودم و مثلا اگه بابا ...

مامان من  بهش احترام میزاره من خودم نه چون دلم گرفته ازش

احساس میکنم بابای من برعکسه مامانم باید سرسنگین باشه تا به خودش بیاد نمیدونم والا خیلی گیج شدم 

از طرفیم بابام تو بچگیش زیاد محبت ندیده کلا خانواده کم عاطفه ای هستن 

کاش بشه بابام عوض بشه ولی خیلی سخته چون دیگه نزدیک ۵۰ ساله 

آره عزیزم خداراشکر بچه هام خیلی قوی هستند آره بابام خیلی بد بود مامانمم بیرون مظلوم تو خونه بداخلاقی ...

خداروشکر 

بنظرم خوشبختی تو همسن بچه های عزیزت هستن انیدوارم‌ هر روز بیشتر و بیشتر شاد و خوشبخت باشی 

منم بخاطر جو خونه افسرده شدم چند سال از درس عقب موندم اظطراب شدید دارم بخاطرش آسیب جسمی بهم وارد شد 

ولی خیلی سخته من از دعوا و کتک خیلی میترسم بابام سر لینکه بچگیم پام به بشقاب خورد زدتم در حالی که عمدی هم نبود 

خداروشکر بنظرم خوشبختی تو همسن بچه های عزیزت هستن انیدوارم‌ هر روز بیشتر و بیشتر شاد و خوشبخت باشی م ...

بمیرم برات عزیزم دقیق درکت میکنم ترس توی وجودتو میفهمم 

واسه همینه که میگم نترس هیچ طوری نمیشه کتک اخرش هیچی نیست 

فقط نذار ترس بره تو‌وجودت وتبدیل به  استرس بشه 

منم بابام هرشب داداشمو میزد و بیرونش میکرد چون شب دیر میومد 

داداشمم لجباز بود 

مامانم میرفت جلوشون کتک میخورد منم میرفتم جلو کتک میخوردم یه بار بابام با بیل زد پشت ساق پام پاره شد چون داد زدم گفتم نزنش و رفتم جلو 

الان میبینم دلیلی واسه ترسیدن نبوده و هیچ چیزی پشت اون دعواها نیست همش تموم شدرفت 

فقط سعی کن هیچ‌وقت خودتو دست کم نگیری و محکم باشی 

موفق باشی گلم🌹

بمیرم برات عزیزم دقیق درکت میکنم ترس توی وجودتو میفهمم واسه همینه که میگم نترس هیچ طوری نمیشه کتک اخ ...

خدانکنه قربونت برم 

ولی من حیلی میترسم به چشم و دست و پام آسیب برسه من چشام هم ضعیفن 

وای عزیزم 😔 تو در مقایسه با من خیلی شجاع بودی

من از آمپولم میترسم 

هی میگم ممکنه تو این دعوا ها یه اتفاق بدی بیفته

چقدر زندگیتون سخت بوده منم داداشم لجبازی میکنه و خیلی از دعواهارو راه میندازه 

خیلی نگران آیندم و نا امیدم 

سلام خوبید ؟ببخشید من اونور ناراحت بودم تند حرف زدم چشم میگم البته الانم میخونه بعضی وقتا

نه اشکال نداره عزیزم 

می دونم خیلی سخته

الان تقریبا اوضاع همه خانواده ها عین شماست

چون جامعه هم خیلی خراب شده 

متأسفانه آدما دیگه عین قدیم نیستن و بی عفت و بی حیا شدن 

حتما برای باباتم دعا کنید 

همه خانواده تون رو بیمه کنید این طوری که روزی چهارده تا صلوات یا بیشتر برای تعجیل در فرج امام زمان و سلامتی امام زمان بفرستین تا دعاتون می کنه 

حتما حواستون به لقمه تون باشه که خدای ناکرده نجس یا حروم نباشه 

پودر ژله ی داخل پودر ژله و شکلات بستنی ها و ماستای چکیده و ...

واقعا از پودر استخون خوک درست میشه 

حتما ازش پرهیز کنید چون به شدت آدمو بی حیا می کنن

سوره لقمان هم عالیببه 

حتما تو خونتون پخش کنید هر روز 

نه اشکال نداره عزیزم می دونم خیلی سختهالان تقریبا اوضاع همه خانواده ها عین شماستچون جامعه هم خیلی خر ...

زنده باشی مهربون 🌹

آره اکثرا زندگی ها از داخل داغونن و این چقدر بده 

آره دعاش میکنم خوش اخلاق بشه اکثرا هم برای امام زمان هم دعا میکنم 

وای آره لعنت بهشون که ندونسته نجس به خورد مردم میدن منم شنیدم چون ارزونه  و شاید هدفی دارن ماله خوک رو استفاده میکنن خیلی کمن که مال گاو رو استفاده کنن ولی مگه نظارت نمیشه روشون؟ چرا جلوشونو نمیگیرن ؟ حتی تو مسند فک کنم میگفت جلوشونو میگرن همین ژله تو ماه رمضون بعد افطار خیلیا استفاده میکنن😐

زنده باشی مهربون 🌹آره اکثرا زندگی ها از داخل داغونن و این چقدر بده آره دعاش میکنم خوش اخلاق بشه اکث ...

من چند وقت پیش یه ماهی بزرگ از تره بار گرفتم بعد آوردم خونه دیدم اصلا پولک نداره 

هر چه قدر گفتم حرومه زیر بار نرفتن

بچه کوسه هم که چند ساله میفروشن و ....

خلاصه رنگ زدم دفتر مراجع گفت خودتون باید حواستون باشه 

حتی آهنگای تلویزیون که چندین ساله رهبری گفته حرومه و خودمونم حس می کنیم 

از طرف شورای نگهبان گفتن ما می گیم اما صدا و سیما گوش نمی ده

خبرشم تو اینترنت هست 

آخه همون طور که پیامبر هم فرمودن غنا یا همون آهنگ حرام نردبان زنایت و آدمو سمت فحشا می‌بره و برعکس اون سوره نور آدمو سمت پاک بودن از رذایل اخلاقی و تو همین سایتم خیلیا اومدن گفتن جواب گرفتیم از پخشش تو خونه برای جلوگیری از فساد بچه هامون 

خلاصه که اهل تقوا باشی 

باید بری تو بیابونا زندگی کنی

من چندین ساله خیلی جدی توله کردم و رعایت می کنم خیلی در عذابم و خدا شاهده دلمم خیلی درسته 

یعنی بد بیارم به دلم هم میشه همون طور که هر چی دلم بخواد رو خدا بهم میده 

فک کنم چون به خاطر خدا پا گذاشتم رو دلم این طوری شده برام 

خلاصه که دقیقا دو هفته قبل مرگ مهسا امی نی که برای حکومت درد سر بشه زنگ زدم دفتر رهبری و گفتم واقعا گناهه که رسانه ب خودمون از این خانومای خوشگل برای برنامه ها به منظور جذب مخاطب استفاده می کنن و

واقعا بارها اینو دیدم که همون طور که ائمه فرمودن اگر کسی رضایت خلق الله رو بر خدا ترجیح بده خدا گرفتارش می کنه به همون 

و دقیقا به عینه بعد دو هفته بعد اینو دیدم که اون دختره فوت کرد و درد سر شد برای حکومتی که به خاطرش این همه جوون دادیم 

دقیقا هم تو حاجتی که می خوای از اهل بیت بگیری 

دو هفته صداشون می زنی و ختم می گیری و حاجت می گیری 

مثلا ختم نمک حضرت ابوالفضل علیه السلام و ...

حالا تو ایرانم که سالهاست مردم دیگه آنقدری در گیر عبادات نیستن که بتونم گناه نکنیم و حاجاتشونو با توسل از اهل بیت می گیرن نه از خدا که فرموده سر وقتش خدا بهتون میده و همینم بد جوری درد سر میشه براشون