من چند وقت پیش یه ماهی بزرگ از تره بار گرفتم بعد آوردم خونه دیدم اصلا پولک نداره
هر چه قدر گفتم حرومه زیر بار نرفتن
بچه کوسه هم که چند ساله میفروشن و ....
خلاصه رنگ زدم دفتر مراجع گفت خودتون باید حواستون باشه
حتی آهنگای تلویزیون که چندین ساله رهبری گفته حرومه و خودمونم حس می کنیم
از طرف شورای نگهبان گفتن ما می گیم اما صدا و سیما گوش نمی ده
خبرشم تو اینترنت هست
آخه همون طور که پیامبر هم فرمودن غنا یا همون آهنگ حرام نردبان زنایت و آدمو سمت فحشا میبره و برعکس اون سوره نور آدمو سمت پاک بودن از رذایل اخلاقی و تو همین سایتم خیلیا اومدن گفتن جواب گرفتیم از پخشش تو خونه برای جلوگیری از فساد بچه هامون
خلاصه که اهل تقوا باشی
باید بری تو بیابونا زندگی کنی
من چندین ساله خیلی جدی توله کردم و رعایت می کنم خیلی در عذابم و خدا شاهده دلمم خیلی درسته
یعنی بد بیارم به دلم هم میشه همون طور که هر چی دلم بخواد رو خدا بهم میده
فک کنم چون به خاطر خدا پا گذاشتم رو دلم این طوری شده برام
خلاصه که دقیقا دو هفته قبل مرگ مهسا امی نی که برای حکومت درد سر بشه زنگ زدم دفتر رهبری و گفتم واقعا گناهه که رسانه ب خودمون از این خانومای خوشگل برای برنامه ها به منظور جذب مخاطب استفاده می کنن و
واقعا بارها اینو دیدم که همون طور که ائمه فرمودن اگر کسی رضایت خلق الله رو بر خدا ترجیح بده خدا گرفتارش می کنه به همون
و دقیقا به عینه بعد دو هفته بعد اینو دیدم که اون دختره فوت کرد و درد سر شد برای حکومتی که به خاطرش این همه جوون دادیم
دقیقا هم تو حاجتی که می خوای از اهل بیت بگیری
دو هفته صداشون می زنی و ختم می گیری و حاجت می گیری
مثلا ختم نمک حضرت ابوالفضل علیه السلام و ...
حالا تو ایرانم که سالهاست مردم دیگه آنقدری در گیر عبادات نیستن که بتونم گناه نکنیم و حاجاتشونو با توسل از اهل بیت می گیرن نه از خدا که فرموده سر وقتش خدا بهتون میده و همینم بد جوری درد سر میشه براشون