2777
2789
عنوان

فکرکنم زندگی هبچکس به اندازه زندگی من مشکل دار نباش

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 28 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اگه از مشکلاتم بگم باید از روش ی رمان نوشت 🤧

منم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

هنوز زندس؟؟

سالم تر از قبل 

تاپیک اخرمو بخون میفهمی قضیرو

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
دغدغت چیه عزیزممثل منه که شوهرت بهت بگه حرومزاده خراب ؟

اتفاقا همین حرف شنیدم چون پا ندادم به ی نفر باعاش دوست بشم و برم خونش مزاحمت هاش ادامه داد تهش رفتم ب یکی گفتم ک بهش بکه گفت چو سکوت نکردی خالیت میکنم  اومد دم خونمون گفت خراب تر از تو نیس ک همه حا رو اباد کردی ابروم تو کل محل برد.

من با کسی نبودم ک بخوام ختی خراب باشم اومدم دم در گرفت تا تونست من رو زد ! اومدم به بابام بگم دیدم بابام خیلی وقته زفته اسمون ... دلم اتیش گرفته زجه میزدم هیچکس رو نداشتم

و این داستان ادامه داره  هنوز 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

هرکسی ظرفیتی داره و قد ظرفیتش، مشکلاتی داره

مشکلات و دغدغده ها هم حتی اگر بین افراد مشترک باشن، به مساوات فشار وارد نمی کنن.

مثل اینکه به شما و یه بچه دوساله، دوتا سیلی با فشار یکسان بزنیم

قطعا اون کودک بیشتر از شما دردش میگیره

چون آستانه تحمل و ظرفیتتون باهم متفاوته

ولی آیا میشه درد کودک رو بی اهمیت تلقی کرد؟

خیر.

درد نکشیدن شما دلیل بر بی اهمیت بودن اون ضربه و درد نیست!

یادبگیریم که هر دغدغه ای در جایگاه خودش و برای صاحبش دارای ارزشه...

منم همین فکرو میکردم که وای توی ۱۸سالگی که نهایت هم سنام دغدغشون همون یدونه کنکوره چقدر دغدغه دارم 

تا اینکه چند روز قبل داستان مونا منصوری که تو سایت گذاشته بودنو خوندم و دیگه دهنمو بستم...

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

هممون هزاران هزار مشکل و دغدعه و بدبختی داریم کدومو بگیم کدوم بمونه فقط مجبوریم تحمل کنیم و ادامه بدیم چه میشه کرد دیگه. لابد خدا توان تحمل کردنشم داده 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹

اتفاقا همین حرف شنیدم چون پا ندادم به ی نفر باعاش دوست بشم و برم خونش مزاحمت هاش ادامه داد تهش رفتم ...

کمی تا حدودی پس مثل همیم

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
چیه مگه

داستانش الانم توی داغ ترین تاپیکای ۲روز گذشته سایت هست اون که عنواش نوشته خدا بگم چیکارتون کنه از ساعت ۱۰تو سایتم 

طولانیه داستانش اگه وقت داشتی بخون ،اون ریگی هارو یادته تو سیستان بودن مردمو میکشتن؟فیلم شبی که ماه کامل شد هم راجب خودشو و زنش درست کردن،حالا مونا ریگی یا همون مونا منصوری(فامیلشو عوض کرده)که دختر حمید ریگیه داستان زندگی خودشو گذاشته توی اینستا که ۱ سالش بوده با خواهر دوقلوش که باباش مامانشو میکشه،تا ۱۳سال سالگی از عمو و مادربزرگ کتک میخوره از سیخ داغ تا بیشگون و کتک کاری ۱۳سالگی مادربزرگش بزور میدتش به یه مردی که بعدا مونا میفهمه اسکیزوفرنی داره دوباره کتک دعوا طلاق میگیره حالا بی پولی تهدید شوهر و بدبختی...

خداااروشکر الان یکی دوساله اردواج کرده دوباره با یه ادم درست

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

اتفاقا همین حرف شنیدم چون پا ندادم به ی نفر باعاش دوست بشم و برم خونش مزاحمت هاش ادامه داد تهش رفتم ...

عزیزم من بیچاره اوایل عقدم با استرس گوگل شکل آلت مرد رو سرچ کردم چه شکلیه !!!

چند وقت پیش زن همسایه مامانم سر پارک ماشین با مامانم دعواشون شده بود و تو دعوا جلو کلی ادم گفته بود  فلانی یعنی من 

خراب بود  مرتب میبردن و می‌آوردنش !!!!!!

دختر خرابت رو چه جوری شوهر دادی !!!!

و آبرویی الکی از من رفت و از اون روز افسردگی گرفتم

که من حتی یه دوستی ساده با هیچ پسری نداشتم

و خیلی مقید و محجبه بودم...

وشکایت و استشهاد محلی فایده نداشت 

چون قاضی آشناشون بود

داستانش الانم توی داغ ترین تاپیکای ۲روز گذشته سایت هست اون که عنواش نوشته خدا بگم چیکارتون کنه از سا ...

مرسی قشنگم وقت گذاشتی و نوشتی

میخونمش حتما😘

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....