2777
2789

بچه ها دخترم ۱۴سالشه دختر خوب ودرس خونیه اما تیپای که دوست داره نه به عرف خانواده ما میاد نه محله مون

منم نمیخوام انگشت نشون بشه سر این قضیه تیپ پدرش بهش توپید که این چیه پوشیدی یه بلوز آستین کوتاه که خودشم کوتاه بود وپوشش جلو وپشتشو نداشت

من وپدرش رو مو حساس نیستیم ولی گفتیم یه مانتو کوتاه دیگه باید بپوشی یا یه بلوز کوتاه حقیقت دعواش کردیم

یعنی گاهی میگم هیچ کلاسی نزارمش چون دوستاش اینجور تیپای میکنن اینم یاد میگیره...

من بدم میاد نامحرم جلو وپشت دخترمو بیینه عصبی میشم😭

خدایا اون زمان هممون ساده خوب نجیب بچه های الان پوشش مناسبی ندارن متاسفانه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

1480 مشاوره رایگان کودک و نوجوان

یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

بیشتر ببینید

اینطوری که نمیشه .

ببرینش پیش مشاوره .

شما هر چیم بگید اون قبول نخواهد کرد. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اینطوری که نمیشه .ببرینش پیش مشاوره .شما هر چیم بگید اون قبول نخواهد کرد.

شمام قبول داری هرلباسی مناسب بیرون نیست چون خواهرم میگفت روشن فکر باش همه اینجورین من بدم میاد چیکار کنم🥺🥺🥺

باور کن چرت وپرت میگن

اینجا بیشتر چرت و پرت میگن

همه مخالف دین و حجابن

یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

بیشتر ببینید
چیکا به بچه داری اون فقط ۱۴ سالشه ولش کن عقده ای میشه بعدا خودت ضرر میکنی اون خودش سنش بره بالاتر او ...

خب ممکنه آسیب ببینه چطور میشه بی تفاوت باشم

مثلا یه مدت میگفت بزار خودم بیام وبرم

اینجا بیشتر چرت و پرت میگنهمه مخالف دین و حجابن

اصلا ربطی به دین نداره من آدم مذهبی نیستم متعصب هم نیستم

ولی از بی حیایی بدم میاد 

حس میکنم هرچیزی تو چارچوبش قشنگه

شمام قبول داری هرلباسی مناسب بیرون نیست چون خواهرم میگفت روشن فکر باش همه اینجورین من بدم میاد چیکار ...

اره قبول دارم .

مثلا لباس  تاپ و شلوارک رو نمیشه  در   خیابون پوشید .  

یا هر لباسی  که زننده باشه (گاهی لباسا حال آدمو به هم میزنن )  خوب نیست در بیرون  بپوشن .

انگار لباس عروسی رو بپوشن در عزا 

یا لباس عزاداری رو بپوشن در عروسیها 

شدنیه ؟  نچ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .