2777
2789
عنوان

کیا افسردگی فصلی دارن

148 بازدید | 20 پست

من پاییز و زمستون فقط میخوام خودکشی کنم با قرص ب زور دووم میارم

ولی بهار و تابستون خوبه خوبم انگار مشکلاتم وقتی هوا سرده صد برابر بنظر میان برام😐حتی روزایی هم که توی بهار سرد و بارونی میشه مثل پاییز و زمستون اون حالتای افسردگی رو دارم.چرا اخه

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا من تو بهار اینجوریه نه ب شدت شما ولی بهار خیلی دلم میگیره دایم یاد گذشته و خاطراتم میوفتم ولی بهش بها نمیدم زیاد میگذره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
منم دقیقا مثل توام میگن به خاطر کمبود نور خورشیده

ویتامین دی من اندازس کم و زیاد نیس.خورشید خیلییی خوبه😭ولی با این حال ترجیح میدم توی زمستون ب فکر خودکشی باشم تا اینکه توی تابستون خوشحال در حال عرق ریختن😂

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
اهمیت نده.تظاهر ب خوب بودن کن تا حس مزخرف بره

افسرده نبودی تا بفهمی چی میگم

اتفاقا بودم همین تظاهر کردن و محل ندادن منو خوب کرد

افسردگی واقعی نبوده پس.دو سه مرحله قبلش بوده