2777
2789
عنوان

چه رازی میدونی که اگه دهن باز کنی زندگی یه نفر به هم میریزه⁉️👀

| مشاهده متن کامل بحث + 195572 بازدید | 149 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشناست تاپیکت

یا باز گفتی

یا کپی؟

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

بیشتر ببینید
یا اینکه دختر عمه متاهلم با خواستگار من ریخت رو هم و باهم رابطه داشتن الان دختر عمم بعد ۹ سال نازایی ...

ببین نمیدونم چی تو سرت و دلته اما این چیزا شوخی بردار نیس حتی حتتتی با چشماتم دیدی ن قضاوت کن ن تهمت بزن ن صداشو درآر... 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

بیشتر ببینید

من هیچ وقت رازدار خوبی نبودم شکر خدا هیچ ماجرای اینجوری رو نمیدونم 

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید
یا اینکه دختر عمه متاهلم با خواستگار من ریخت رو هم و باهم رابطه داشتن الان دختر عمم بعد ۹ سال نازایی ...

انقدرم دیگ قضاوت نکن 

بیخیال بسپار به خدای بزرگ 

اگ کسی بهت بد کنه خدا نمیذارع به هدفش برسه لابد صلاح نبوده