2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین بگین اخرین دعواتون با شوهورتون سر چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16117 بازدید | 376 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفت/هشت روز پیش سرخانوادش،اونا رو به من و بچمون و زندگیم ترجیح میده،هنوزم قهریم 

ازش هم متنفرم چون بار اولش نیس

کلا ما فقط بخاطر بچه داریم زندگی می کنیم و دوتامون تو این زندگی گیر کردیم 

قهرامون تا الان کمتر از یماه نشده تا ۳ ماه بوده ولی خونه رو ترک نمی کنیم 

راه برگشت ندارم وگرنه میرفتم پشت سرمو هم نگاه نمیکردم 

خوب الان که فهمیدی اگه زود ببخشی به خدا عادی میشه بعد اجی پس انداز شخصی داری خانوادت حامی هستن اصلا

زود نمیبخشم..پس انداز خاصی ندارم پلی همین که خونه رو بگیرم بسه برام..خانوادم منو میپذیرن ولی بدون بچه ها

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
اجی این فسق بینه به خدا که من جای تو قلبم تیر کیشید بی شرفها ابوالفصل بزنه به کمر هرچی ادم بی قیدو ب ...

باور کن قلبم آروم نمیشه هرکار میکنم..اینقدر  ختره هرزه رو نفرینش کردم بهش پیامک دادم تا تونستم فحش دادم هم خودش هم خانوادش

ی مدت تخت راهش نده اجی بعد بگو بدونه برگه ازمایش هیچ نصبتی بااات ندارم

یه مدت؟؟برا همیشه همه چیزشو جدا کردم..کمد لباسمون رخت خوابمون و..فنجون ست دونفرمون جلو چشمش پرت کردم تو تراس..عکسای دونفرمونو ریز ریز کردم،شاسی عکس رو آتیش زدم..بهش گفتم دستتت بهم بخوره غسل واجب میشم فاصلتو حفظ کن

یه مدت؟؟برا همیشه همه چیزشو جدا کردم..کمد لباسمون رخت خوابمون و..فنجون ست دونفرمون جلو چشمش پرت کردم ...

هرکاری میکنی با دلیل ومدرک بکن ‌... نذار زرنگ بازی دربیاره ،یکی از اطرافیان این اتفاق براش پیش اومد 

آبرو نذاشت برا شوهرش ..

برد دفتر خونه با چهار تا شاهد ،کل حق وحقوقو از شوهرش گرفت اعم از حق طلاق .

اسکرین گرفته بود از پیامای شوهرش ،پرینت گرفته بود،داد به برادر خودش ،برادر شوهرش وپدرش وعموهاش خوندن ،کلا سنگ رو یخش کرد مرتیکه رو تو جمع فامیل😶

بعد خونه رو به اسم خانوم زد ،باغشو زد ،یکی از ماشیناشو،کلا زنش از هست ونیستش انداخت .

🫡

وا شوهرت دیگه چرا!😟

جلو مادرش اینا میخواد ثابت کنه که من زل زلیل نیستم و ...

مثلا عار میدونم به زنم بگم اطلاع بدم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
هرکاری میکنی با دلیل ومدرک بکن ‌... نذار زرنگ بازی دربیاره ،یکی از اطرافیان این اتفاق براش پیش اومد ...

منم از پیاماشون اسکرین گرفتم ساعت یازده قرار محضر داریم،ولی قول گرفته اینسری بی آبروش نکنم ولی پیاماش هست امروز رفتم چاپ میکنمش

منم از پیاماشون اسکرین گرفتم ساعت یازده قرار محضر داریم،ولی قول گرفته اینسری بی آبروش نکنم ولی پیاما ...

خدا کمکت کنه ،به دلت آرامش بده ،خودتو نبازی ،تقصیر تو نبود که شوهرت نامردی کرده.

🫡

زود نمیبخشم..پس انداز خاصی ندارم پلی همین که خونه رو بگیرم بسه برام..خانوادم منو میپذیرن ولی بدون بچ ...

قربونت بشم به نظرم خدا دیگه گوشی رو داده دستت خیلی بیشتر مراقب باش

هرکاری میکنی با دلیل ومدرک بکن ‌... نذار زرنگ بازی دربیاره ،یکی از اطرافیان این اتفاق براش پیش اومد ...

میدونی چیه گلم این پستها که خوندم احساس میکنم زنهای ایران هم دارن میشن مثل زنهای کشورهای پولدار عربی که با پول شوهراشون چندتا چندتا زن میگیرن وهیچ کس هم ناراحت نمیشه احساس میکنم قبح خیانت رفته مردا میگن بزار عشقمون بکنیم میخواد چکار کنه