2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین بگین اخرین دعواتون با شوهورتون سر چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16116 بازدید | 376 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلاق؟

اره  اولین باره میگم طلاق

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید

همین دو ساعت پیش که هنوز آشتی هم نکردم

باردارم دکتر پرهیز حموم نوشته برام گفته در حد ۱۰ دیقه دوش بگیر بیا بیرون رفتم حموم لباسا رو شستم آخر سر هم دوش گرفتم شوهرم قبل اون سر کار بود میاد پشت در میمونه کلیدشم یادش رفته درو شکوند اومد تو

بعدم بد و بیراه که فکر کردم مردی😐😑

من عصر امروز سر خیانتش...اشکشو درآوردم به گوه خوردن انداختمش..میخوام کشف کنم رابطه ج هم داشته یا نه ...

چه فرقی میکنه.دونستش فقط عذابت میده

اگه نمیخوای جدا بشی ندونستش بهتره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید

سرکار کمی با پدرم بحث کردن سر من خالی کرد 

بهم گفت حرومزاده خراب جات تو کو نمه 😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
اکسش گفته بود ببینتش اینم رفته بود دنبالش سوارش کرده بود طرفو از هفته قبل باهاش قهرم

آخ این که خیلی بده فقط قهری ؟هیچ واکنشی کاری چیزی اسید پاشی 🤦‍♀️💪بعد تو از کجا فهمیدی !؟

سرکار کمی با پدرم بحث کردن سر من خالی کرد بهم گفت حرومزاده خراب جات تو کو نمه 😭

بگو خدا میدونه چی از مامانت دیدی ک فک میکنی همه مثه توان😒این چ بابایی آخه اه

نمیدونم شاید یه روزی... شایدم هیچوقت.. 

چجوری اشکش درامردی؟؟؟؟

باحرفام..بهش گفتم چی کم داشتم که اون داره الان؟ چی ازم خواستی که ندادم رفتی سراغ اون؟ با حرفام و سوالام داشت عین ابر بهار گریه میکرد

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..