2777
2789
عنوان

رنگ موی قشنگ برای سبزه روشن

134 بازدید | 20 پست

من موهای خودم یه قهوه ای روشن تر از خرمای هست. یکم حالت طلایی داره. منظور اصلا حتی شبیه بور هم نیست. اما رنگ قهوه ای موهام جوریه که به طلایی میخوره(اما یک حالت سبز! تناژ رنگش رو منظورمه یعنی حالت سرد داره به قرمزی نمیخوره) 

پوستم هم سبزه روشن،چه رنگی کنم خوبه؟ شما موهاتون چه رنگیه؟

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

نمیدونم از رنگ کار بپرسین...

من موهام مشکیه

خیلی بده، مثلا انگار که گیر کرده باشی و نتونی خودتو نجات بدی. انگار که تو قفسی زندانی شدی که کلید نداره و نمیتونی خودتو آزاد کنی.انگار که توی یک جای تاریک گیر کرده باشی و خودتم از تاریکی بترسی.تنها باشی و از تنهایی بترسی.انگار که خسته ای و هر چقدر بخوابی و استراحت کنی، نه تنها خستگیت تموم نمیشه، بیشتر هم میشه.کاش میشد رها میشدم...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب گوگل کن گلم مثلا رنگ پوستت مثل هر کسی هست از افراد معروف عکساش ببین ایده بگیر

منم نمیدونم چه رنگی خودم بزنم که قشنگ شه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید

موهای من انگوریه

چون موهای خودت مشکی نیست چندتا لایت در حد خیلی کم دربیار ببین خوشت میاد، کلا برای جلوه داشتن رنگ مو باید یه کم آرایش کنی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

بنظرم رنگ بلوند شکلاتی برای پوست های سبزه واقعا جذابه منظورم یه چیزی مثل رنگ موی بیانسه است واقعا هات دیده میشه

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خب گوگل کن گلم مثلا رنگ پوستت مثل هر کسی هست از افراد معروف عکساش ببین ایده بگیرمنم نمیدونم چه رنگی ...

گفتم شاید کسی این جا تجربه داشته باشه درسته داخل گوگل هم هست. 

نه به اون شدت که بشه گفت زیتونی. اما کلا پوست و موهام رگه های سبزی داره و زردی. 

خیلی ممنون. سیاه نمیشم؟ چون اون خوب پوستش سفیده 

بنظرم رنگ بلوند شکلاتی برای پوست های سبزه واقعا جذابه منظورم یه چیزی مثل رنگ موی بیانسه است واقعا ها ...

اوهوم اون طیف گرم داره. اما من خیلی از گرم خوشم نمیاد. پوستم زردی داره،،بد نمیشه؟ 

شکلاتی، نسکافه ای، بژ اینا قشنگ میشه

صورتم تیره تر نمیشه؟ چون قشنگ تپیک آسیایی هستم. یعنی پوستم خیلی زردی داره

موهای من انگوریهچون موهای خودت مشکی نیست چندتا لایت در حد خیلی کم دربیار ببین خوشت میاد، کلا برای جل ...

چه رنگ جالبی. ممنون. 

بهترین رنگ،رنگ موی خود آدمه.اون بیشتر بهت میاد

چند تا تار موهام سفید شده