2777
2789
عنوان

جای یه بچه کوچیک ت برزخ چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5480 بازدید | 167 پست

اخه؛)

خیلی سخته ولی حتما تراپیست برید 

شاید کمی کنار اومدین با این مسئله 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی پس از زندگی رو باور نداری اونوقت از برزخ میپرسی؟؟ با خودت چند چندی؟

تو رو خدا فقط یه مادر داغدارو مؤاخذه و سرزنش نکنین. هیچ دردی بدتر از این درد نیست. مؤاخذهٔ دینی اصلا جاش اینجا نیست عزیزم. اون قلب هزار هزار بار از غم پاره شده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

تاپیک سقط منوبخون آخرش یه روایت ازپیامبردرموردبچه هاکه توبرزخن گفتم امیدوارم آرومت کنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                     حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه

یکسال نیم داشت خیلی دوستش داشتم تمام وجودم بود

اسی انشالله تو دلیت بیاد غمت فراموش شه خیلی ناراحت شدم 

میشع بگی چرا فوت شدن😭😭

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
عزیزم بچه شما چند سال داشت بنظر من هرچه کوچیکتر باشه داغش بدتره 😔😔

5 سالش بود و جلو چشم خودم از پله ها افتاد و بیمارستان نتونست نجاتش بده 😭😭

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️          

چرا بعضی خانومای اینجا خیلی عذر میخوام انقدر نفهمن!

لغت جایگزین نداشت شرمنده!

طرف اونده با این داغ سنگین داره درد دل میکنه حالا مواخذه میکنید چرا زندگی پس از زندگی رو باور نداری و ...‌

شما غرق حماقتت شو 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
اسی انشالله تو دلیت بیاد غمت فراموش شه خیلی ناراحت شدم میشع بگی چرا فوت شدن😭😭

ممنون گلم هیچ وقت فراموشش نمیکنم شاید یکم بهتر بشم ولی فراموش نه 

رفته بود توی کوچه ماشین رفت روش اون صحنه هر لحظه میاد جلو چشمم میمیرم زنده میشم 😔