2777
2789
عنوان

جای یه بچه کوچیک ت برزخ چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5488 بازدید | 167 پست
خداروشکر دلم حداقل خنک شد خدا جوابشونو داده. بدترم میشه حالا نگاه کن...خداروشکر که ازدواج کردی.الان ...

نه عزیزم بچه دار نمیشیم 

آره بابا از این بدتر که من 10 سال ازش کوچیکتر بودم و هر جا میرفتیم فکر میکردن خواهرشم اما این زنش میگن هفت هشت ماه بزرگتره ولی چهرش انگار همسن مامانشه 😂

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️          

نه عزیزم بچه دار نمیشیم آره بابا از این بدتر که من 10 سال ازش کوچیکتر بودم و هر جا میرفتیم فکر میکرد ...

وااااااای🤣پس خدا بدجور گذاشته تو کاسه ش .حقشونه.خداکنه خداهم جواب اونایی که زندگی منم خراب کردن بده

چرا نمیشی؟ از همسرته؟

الان چندسالته؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااااای🤣پس خدا بدجور گذاشته تو کاسه ش .حقشونه.خداکنه خداهم جواب اونایی که زندگی منم خراب کردن بده ...

انشاالله پس میدن و با چشمای خودت میبینی دارن ذره ذره آب میشن و کاری برنمیاد ازشون 

آره شوهرم سنش بالاست چند سال پیش وازکتومی کرده و باز کردنش فقط 30 درصد امکان بارداری هست دیدم نمیارزه بره زیر تیغ جراحی خودمم 35 سالمه حوصلم نمیکشه 🤣

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️          

فداتشم‌.اخه من هرچی خواب دیدم تا الان درست در اومده منی که تو ۲۱ سال سنم مشهد نتونستم برم سال ۱۴۰۳ خ ...

خوابتون رو برای دیگران تعریف نکنید 

و بد تعبیرش نکنید!! 

شما نمیدونید شاید این زندگیه قبل از به دنیا اومدن فرزندتون بوده

ما علم به همه چیز نداریم ، همه ی خواب ها هم تعبیر ندارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چندسالشه پسرتاونی فوت شد دختر بود یا پسرمن هنوز عقدم ولی فکرکنم منم همچین داغی رو تجربه کنم اخه خواب ...

صدقه بذار، دیگه هم این حرفو نزن. اصلا همچین اتفاقی نمی‌افته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟