2777
2789
عنوان

حرف های بهتاش همش درست بود

231 بازدید | 4 پست

واقعا توی زندگی واقعی یکی پیدا بشه هی بهتون دستور بده واقعا خسته کننده هست 

واقعا راست می‌گفت نقی خیلی دخالت می‌کنه من من می‌کنه هما هم از دستش به زور خشمش کنترل میکرد خوبی کردی آقا دستت درد نکنه 

مثلا ما تو خونمون یک مادر شوهر داریم زندگی ما به کنار ولی زندگی دختر 18سالشو خراب کرد هی بهش گفت من تحمل کردم منم بدبختی کشیدم پیش شوهرش میگه دختر من نادونه مقصره یا به دخترش میگه کار نکنی ها به توچه شوهرت سختی می‌کشه و خیلی چیزای بد دیگه دخترش خسته شده میگه جلو شوهرم من و خوار می‌کنه نمیزاره تصمیم بگیریم مثلا دعوا کردن ماشین به نام دختره باشه مادر شوهرم رفته نصف پول ماشینم داده گفت حالا نمیمیری به نام شوهرت باشه تو کجا می‌بری اون کجا می‌بره مجبوره سکوت کنه مخش و شستشو میده دختره بدبخت و ول کنه به حال خودش بهتر زندگی می‌کنه 

این داستان : بهتاش راستگو

این که جلو روم حرفایی میزنین که منو عصبی یا مسخره کنین ، نشون دهنده‌ی میزان نامناسب بودن خانوادتونه 🤚🏻   شیِطان حَق داشت آدَما اَرزش پَرَستیدَن نَدارَن🖤🔗   هر کی چشم دیدن مارا ندارد آب هویج بخورد🗿☕️  بعضیا چقدر خوبن، تو زندگی کلى سختى کشیدن ولى اینقدر باهات خوب رفتار میکنن که محاله بفهمى چه غمى تو دلشونه ...! ما در کنج سکوت خود ؛ فریاد ها زده ایم... اَگہ‌ ق‍‌ی‍‌امَ‍‌ت قِ‍‌صہ‌ ب‍‌ود وَ نَ‍‌دی‍‌دَمِ‍‌ت چ‍‌ی؟‌‌‌ ─━━━━⊱✿⊰━━━━─

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره حق میگفت بهتاشولی نقی هم ادم خانواده دوستی بود و تاتوان داشت برای خاهرش بچه های خاهرش زحمت کشید ...

والابیشتر میخورد به جا خانواده دوست باشه همون توهمی باشه همه ی اونارو هما راه میبرد کنترل نقی هم دست هما بدبخت بود دیگه 

ولی دیدین فهمه هم خیلی کمک حالشون بود تازه حقوقم می‌گرفت ولی نقی هی سرش تو لاک بقیه بود مثلا همین آخری عکس فرستادنش بدون اجازه رفته خواستگاری میگه به خاطر من بله گفتن دیدین بهتاش گفت آقا من مگه چمه راست می‌گفت دیگه 

والابیشتر میخورد به جا خانواده دوست باشه همون توهمی باشه همه ی اونارو هما راه میبرد کنترل نقی هم دست ...

نقی فقط یه ادم جوگیره همین

وگرنه کدوم داداشی خاهر تنهاشونگه میداره؟

کدوم داداشی بچه خاهرشو نگه میداره(بهروز اززنوزادی)

حقوق فهیم به چه درد نقی میخوره همین ک خرج فهیم و اون بهروز به اون گندگی بده یاعلی

به قول ارسطو همه ک پول نیس نگه داری بهبود و یه زن تنها تواین جامعه

الان دخترعمه من شوهرش فوت کرد هیچ کدوم ازپسرعمه هام گردن نگرفتن یه مسافرت یادمه یه سال بردنشون اونم دعواشد