2777
2789
عنوان

این از فرهنگ ایرانی ک تا برخلاف نظرش بشنوه میترکونه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 33 پست
ی خانومی هس اسمش نمیدونم مادرسه پسره چیههفته پیش نظرشون برخلاف من بود نی نی یار تگ کردن1هفته تعلیق ش ...

اگه منظورتون مامان سه گل هستش ایشون به شدت باشخصیت و بافرهنگن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا اینا ک میترکونن کیان

نی نی یار ، از بعد انتخابات دور دوم روحانی که یه سریا گزارش سایت و دادن یه مدت بستن دیگه مجبورن حذف کنن داستان نشه قبلا اینجوری نبود صحبت در مورد همه چی ازاد بود

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

وقتی برای یک اختلاف نظر و عقیده میخواستن من رو از هستی ساقط کنن کاربرهای اینجا متوجه شدم اینجا خیلی ...

کمم نیستن 

اینجام ادم فروش کم نداریم

(((( کاربری دست دو نفره ))))

مگه کاری جز اینم دارن؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
کمم نیستن اینجام ادم فروش کم نداریم

همین کامنت رو اسکرین میگیرن برات داستان درست میکنن اینقدر که دنبال حاشیه هستند

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ی خانومی هس اسمش نمیدونم مادرسه پسره چیههفته پیش نظرشون برخلاف من بود نی نی یار تگ کردن1هفته تعلیق ش ...

بهش گفتم حق نداری کامنت منو ریپلای کنی😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
همین کامنت رو اسکرین میگیرن برات داستان درست میکنن اینقدر که دنبال حاشیه هستند

سایت سال 99 به قبل خیلی عالی بود

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
سایت سال 99 به قبل خیلی عالی بود

من میخوام کم کم برم واقعا اعصابم نمیکشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فک کن اینا به جایی برسن ...

عزیز به جایی رسیدن نمیخاد که ما مهمون تک به تک مسئول این وضعیت مملکت هستیم یه مادر خانه دار وقتی تربیتشو درست انجام نمیده فک می‌کنی وحشی گری و حق و ناحق کردن رو یاد بچه دادن یعنی تربیت درست ایشون کم کاری کرده تو انجام وظایفش و مسئول این وضعیت مملکته

وقتی یه معلم به خاطر پول وحدانشو می‌کشه میگه من تو مدرسه تدریس نمیکنم بیاین فلان آموزشگاه یا ده دقیقه دیر میاد سر کلاس یه ربع زود تعطیل می‌کنه داره دزدی می‌کنه 

اون مسئول بلندمرتبه ای که فقط دنبال رشوست تا کارای ملتو راه بندازه هم که اصلا نمیخاد چیزی ازش بگم ایشونم دزدن و همه این مادرا و معلما و مسئولا جز همین مردمی هستن که من و شما توش طبقه بندی میشیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید