2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی ک فرهنگیان خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2693 بازدید | 136 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت چی می خونی؟

من به عنوان کسی که مادر خودم معلم بود میگم بشدت زحمت شون زیاده همش باید سر و کله بزنن وقتی برمیگردن خونه هیچ انرژی ای براشون نمی مونه ...بماند که خیلی اولیا الکی طلبکارن و باید جواب پس بدی

و در نهایت حقوق چندرغاز آموزش و پرورش بدون هییچ امکانات رفاهی ...در حدی که بخوای تابستون بری مسافرت تو مدرسه ها بهت اسکان میدن😐

و متاسفانه جامعه براشون احترام چندانی قائل نمیشه و دست کم میگیرن این قشر رو 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

شاید دروسش توی دانشگاه نسبتااااا راحت باشهاما خود شغل معلمی راحت نیسحالا مگ چی میخونی؟؟

هست عزیزم همین ک بالا سر بچتی بالا سر زندگیت شب بیرون نیستی کلا چهار سال می‌خونی و تموم دیگ چی بهتر از این من پزشکی

آموزش و پرورش افت کرده و بچه های امروز فوق العاده گستاخ هستن. جمع کردن کلاس چیزی شبیه معجزه هست. بچه کلی فناوری و گوشی و فیلم و... داخل خونه داره. اون موقع تو داخل مدرسه باید با ماژیک و تخته سفید سر این رو گرم کنی. درس هم نمی خونن. واقعا قابل مقایسه با زمان قدیم تر نیست. به شدت هم بی ادب هستن. یعنی هر جلسه یه حرفی بهت میزنن بدون استثنا که گستاخی باشه. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
هست عزیزم همین ک بالا سر بچتی بالا سر زندگیت شب بیرون نیستی کلا چهار سال می‌خونی و تموم دیگ چی بهتر ...

پس از اول پز زیر پوستی بوده 😂

بابا بیخیال 

شما حقوق معلمی رو با پزشکی مقایسه کن. 

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

خلاصه اگر میخوای تا خود شب روانت به باد فنا بره و شش ساعت کارت، شش ساعت استراحت بعدش بخواد، معلم شو. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
آموزش و پرورش افت کرده و بچه های امروز فوق العاده گستاخ هستن. جمع کردن کلاس چیزی شبیه معجزه هست. بچه ...

من از این ک سی سال ی درسی تکراری بدم اعصابم خورد میشد وگرنه قیافم و رفتارم اینقدر خشکه میترسیدن

میدونی چقدر سخته با بچه ها سر و کله زدن واقعا سخته 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
من از این ک سی سال ی درسی تکراری بدم اعصابم خورد میشد وگرنه قیافم و رفتارم اینقدر خشکه میترسیدن

اصلا بچه های الان اینجوری نیستن 

بعدشم مادراشون اعتراض میکردن بچه ی ما از معلمش میترسه شب ادراری گرفته و کل مشکلات روحی از بدو تولدش می افته گردن تو

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید