2777
2789

بچهاااا حالا میفهمم که اسم طلاق سنگینه

البته من شناسنامم سفید میشه فقط ۳ ماه عقد بودیم

اگه فامیل در جریان نبودن کلا لکه ننگی نبود

ولی الان من بازم مطلقه محسوب میشم چقدررررر بده؟😭

ازاین به بعد انگشت نما میشم 

خواهرمم رفته به همسایشون گفته اونروز دم خونه خواهرم بودم همسایش داشت ازمن ب همسایه دیگه میگفنم من یکم شنیدم ...

حالم گرفتس 😟😭

طلاق برای منی که مذهبی بودم حتی یه دوست پسرم نداشتم سنگینههههههه 

ازاین به بعد میشم زن قبلی فلانی 🤢😢😭

الان کارت ملیمم گم کردم برا حق طلاق فکرکنم لازم بشه کسی میدونه؟

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

وای چقدر سخت میگیرید خدایی طرف بعد ده تا بچه هم بعد طلاق میگ چیزی نبوده 

حالا یه عقد کردی تموم شد دیگه اسمشم ک پاک میشه راحت میشی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای حق طلاق، معمولاً اصل شناسنامه و عقدنامه لازمه. اما برای اطمینان بیشتر، بهتره با وکیلت یا دفتر اسناد رسمی مشورت کنی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌سخت درحال یادگیری اسپانیولی🇪🇸خدایا شکرت برای بودنت:)

طلاق یه اتفاقه که می تونه برای هر کسی پیش بیاد. مهم اینه که تو تمام تلاشت رو کردی و حالا باید به فکر خودت باشی

تو یه آدم قوی هستی که تونسته از یه رابطه ناموفق بیرون بیاد. این نشون میده که چقدر برای خودت ارزش قائلی.اینکه شناسنامت سفید میشه، خیلی خوبه. این یعنی دیگه لازم نیست نگران این باشی که اسم همسر سابقت توش باشه.

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌سخت درحال یادگیری اسپانیولی🇪🇸خدایا شکرت برای بودنت:)

همه ی مشکلات ما بخاطر حرف مردمه خاک ت سرشون مهم نباشه واست که می‌دونم مهمه ولی زمان ادمارو عوض می‌کنه 

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید