2777
2789

بچهاااا حالا میفهمم که اسم طلاق سنگینه

البته من شناسنامم سفید میشه فقط ۳ ماه عقد بودیم

اگه فامیل در جریان نبودن کلا لکه ننگی نبود

ولی الان من بازم مطلقه محسوب میشم چقدررررر بده؟😭

ازاین به بعد انگشت نما میشم 

خواهرمم رفته به همسایشون گفته اونروز دم خونه خواهرم بودم همسایش داشت ازمن ب همسایه دیگه میگفنم من یکم شنیدم ...

حالم گرفتس 😟😭

طلاق برای منی که مذهبی بودم حتی یه دوست پسرم نداشتم سنگینههههههه 

ازاین به بعد میشم زن قبلی فلانی 🤢😢😭

الان کارت ملیمم گم کردم برا حق طلاق فکرکنم لازم بشه کسی میدونه؟

هوالمحبوب 💜

وای چقدر سخت میگیرید خدایی طرف بعد ده تا بچه هم بعد طلاق میگ چیزی نبوده 

حالا یه عقد کردی تموم شد دیگه اسمشم ک پاک میشه راحت میشی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای حق طلاق، معمولاً اصل شناسنامه و عقدنامه لازمه. اما برای اطمینان بیشتر، بهتره با وکیلت یا دفتر اسناد رسمی مشورت کنی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بیشتر ببینید

طلاق یه اتفاقه که می تونه برای هر کسی پیش بیاد. مهم اینه که تو تمام تلاشت رو کردی و حالا باید به فکر خودت باشی

تو یه آدم قوی هستی که تونسته از یه رابطه ناموفق بیرون بیاد. این نشون میده که چقدر برای خودت ارزش قائلی.اینکه شناسنامت سفید میشه، خیلی خوبه. این یعنی دیگه لازم نیست نگران این باشی که اسم همسر سابقت توش باشه.

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بیشتر ببینید

همه ی مشکلات ما بخاطر حرف مردمه خاک ت سرشون مهم نباشه واست که می‌دونم مهمه ولی زمان ادمارو عوض می‌کنه 

گوش هایم را میگیرم ! چشم هایم را می‌بندم ! زبانم را گاز میگیرم ! ولی حریف افکارم نمی‌شوم ... چقدر دردناک است فهمیدن ...!