2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله امکان داره ممکن تخمک گذاریت زود انجام شده برای منم همینطور شد من یه هفته مونده بود به پریودم بی بیچکم مثبت شد😊بچمم پسر.واسه شما هم احتمالا پسر

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله امکان داره ممکن تخمک گذاریت زود انجام شده برای منم همینطور شد من یه هفته مونده بود به پریودم بی ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

من کیست اندومتریوز دارم ۵ ماهه اقدامم دکتر گفت اگه تا ۶ ماه طبیعی باردار شدی که هیچی اگه نه باید درمان و شروع کنیم این ماه وقت متخصص اندومتریوز گرفتم 

خدا کنه همین طبیعی باردار شده باشم 

چون  علائم داشتم همینجپری گفتم بزار یه تست بزنم چند روز تکرر ادرار داشتم و سینه درد و شکمم نفخ داشت 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم من کیست اندومتریوز دارم ۵ ماهه اقدامم دکتر گفت اگه تا ۶ ماه طبیعی باردار شدی ...

من دقیقا بعد پریودم انگار تخمک گذاریم بود اصلا عجیب بود هیچوقت اینقدر زود نمی‌شد.۱۲ روز که از تخمک گذاری گذشت دیدم پریود نشدم روز ۱۴ بی بیم مثبت شد دو روز بعدشم یعنی روز ۱۶ بعد از تخمک گذاری آزمایش دادم ۲۰۰ و خورده شد.خیلی جالب بود برام.

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40