2777
2789
الان برات میگم.این دستور خودمه.هم تو توستر جواب هم تو قابلمه.سه تا تخم مرغ یه لیوان شکر نصف لیوان آب ...

فقط نصف لیوان آبی ک گفتم آب جوش باشع

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا کیک ساده یا کشمشی :

۳تا تخم مرغ + ۱لیوان فرانسوی شکر هم میزنی با چنگال یا همزن دستی ، یکم که با هم ترکیب شدن و حباب زد بهش نیم لیوان ماست یا شیر یا آب (ماست خیلی خوبه) و نیم لیوان روغن اضافی می‌کنی و دوباره هم میزنی تا یکدست بشه،

۲ لیوان آرد و ۲ قاشق مرباخوری پکینک پودر و کمی وانیل که دو ، سه بار الک کردی . بهشون اون مایع رو تو دو تا سه مرحله اضافه کرده و هم میزنی .

میتونی توش کشمش و گردو بریزی.

یا به جای وانیل پوست پرتقال رنده کنید

تو فر با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه میزاری بپزه. آخرش هم شعله بالای فر و بزن تا طلایی بشه.

تو قالب های تک نفره کاغذی هم میتونی بریزی عالی میشه

وانیل نمی‌خواد ؟

فرقی نداره.من بعضی موقع میزنم بعضی موقع رنده پوست پرتقال میریزم قسمت نارنجیش.خبلی خوب میشه.بعضی موقع پودر شربت میریزم.یا مثلا دلستر داشته باشیم هم میریزم

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti