2777
2789
عنوان

اگه یروز بفهمید شوهرتون فقط بخاطره

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 77 پست
اگه بدخلقی و اذیتت نمیکنه درکنارش پیشرفت کن و بجایی برس و هروقت دیدی حالت داره ته میکشه جداشو ولی اگ ...

لعنت ب لحظه ب لحظش

همش میگه تو توی این زندگی هیچ کاره ای ب زبان بی زبانی میکه تو اختیار یچه رو نداری فقط مسئول بزرگ کردنشی مثل یک پرستار

دیدنی بچمو نمیزاره براش بدم طلا میگه ب تو ربطی نداره

ن ندارهاگه داشت کتک نمیزد ب یحرمتو ارزشم نمیکردفوش ناموسی بهم نمیداد

چرا داره.... عزیزم اینایی که گفتی ربطی به دوست نداشتن نداره. به عدم کنتل خشم ربط داره،به اختلال در روابط ربط داره، به تربیت شدن نادرست ربط داره.

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ندارهاگه داشت کتک نمیزد ب یحرمتو ارزشم نمیکردفوش ناموسی بهم نمیداد

تنها نیستی حالا کتک نمیزنه ولی خیلی بی ادب و فحاشه

تمام روابط اجتماعی دوست درس همه رو ازم گرفت خونه نشینم کردن،حالا با بچه‌ی سه ساله میگن مفت خور برو سرکار. 

بسوز وبساز شده کارم 

اره تازه اومده دنیا ۲۳سالمه

اوه کم کم چهارسال تو خونه ای اگه میتونی از راه دور درستو ادامه بده مدرکتو ارتقا بده استعدادتو تقویت کن در هر زمینه ک میتونی بعدش بچت به سنی رسید ک شد بزاریش مهد یا پیش مادرت بعدش شاغل شو و از نظر مالی یهش زیاد متکی نباش اگه ماشین داری میتونی سرویس هم ببری این کار راحتیه با وجود بچه و خانه داری

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ببین همه مردا همینن بخدا عشق فقط اولش بعد همش مشکلات تحمل بچه من خودمم خستم با اینکه دست بزن اینا نذاره ولی اگه بخاطر ابرو بچه و یا شغل داشتم خودم دلم میخواست جدا بشم بیشتز ازدواج اولش عشق بقیش وابستگیه

من تقریبا دوسالی میشه که فهمیدم شوهرم خیلی دوسم نداره البته کلا بی احساسه

حتی اگه بره زن دیگه ای هم بگیره بازم اوضاع به همین شکله.

متاسفانه نمیزاره برم سرکار باوجود اینکه تحصیلات دانشگاهی دارم.بشدت محدودم کرده حرف حرف خودشه

خونوادم حمایتم نمیکنن وگرنه جدا میشدم ازش

ببین من چقد حال روحیم خرابه فقط باید با خودش برم بیرون

جایی راضی نباشه نباید برم.من چجوری باید حال خودمو خوب کنم با این همه محدودیت

فقط دلم به خدا گرمه منتظرم معجزه بشه برا نجاتم از این زندگی

از دستش خیلی خستمخودشو عنی فرض میکنه ب شدت خوش شیفتس اصلا انگار رهبره

بزار فرض کنه زیر زیرکی تو کاراتو بکن هر وقت خواستی بتونی دکمشو بزنی اونموقعس ک میبینیم کت تن کیه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چرا داره.... عزیزم اینایی که گفتی ربطی به دوست نداشتن نداره. به عدم کنتل خشم ربط داره،به اختلال در ر ...

دخترم،بذار کوچولوت بزرگ شه،ممکنه به خاطر عدم کنترل خشمت در مورد کار اشتباهش،سرش داد بزنی، حتی خدایی نکرده تنبیه فیزیکیش کنی، اینا یعنی دوسش نداری؟؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

من تقریبا دوسالی میشه که فهمیدم شوهرم خیلی دوسم نداره البته کلا بی احساسهحتی اگه بره زن دیگه ای هم ب ...

من دیگه از خداهم نا امیدم کدوم خدا

خدا با ظالما سرگمه

سرگرمه خوشبخت کردنشون

منم‌مثل توام ب شدت محدود حتی پرده هم نمیزاره بزنم کنار