2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده میخواد بره دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زور باردارت کردن یعنی چی

آره برا منم سوال شد😅

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
بیشتر ببینید

اسی اگ مراسم نمیگیرن ی ارایشگاه خوب برین یه کلیپ روز شیک درست کنین از همه ی عروسیا فقط کلیپش مونده شمام یه فرمالیته شیک درست کنین

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:

به زور باردارت کردن یعنی چی

یعنی تو ۱۳سالگی بهم تجاوز کرد گلم بعد منم نمی‌دونستم خودش میدونست باردارم کرده بود بعد تحمت زد بچه مال اون نیست و فلان خانوادمم منو زدن انداختن بیرون آوردنم فهمیدم میگن عروسی چیه پول بریزی تو حلق مردم 

قبول نکن

خوب فَنی میخوان اجرا کنن که هم حرفِ خودشون بشه همم مفتی ببرنت،اخرشم همه براشون دست بزنن چقد زنشو دوس داشت که رفت دادگاه.

فقط با زبون خوش و ارامش بشین سر جات بگو درست حسابی اشتی کنین و به تفاهم برسید.این اداها چیه

خدای مهربونم سیپورت

همسرت نمیخواد مراسم بگیره بعد میخواد با حکم بدون مراسم ببرت خونش !!!!؟؟؟ هیچ وقت اینکار رو نکنی دختر . اگه به خانوادت پشت کنی و بری خونه خودت انگار بی کس و کاری اونوقت جلوی شوهرتم دیگه عذتی نداری

یعنی تو ۱۳سالگی بهم تجاوز کرد گلم بعد منم نمی‌دونستم خودش میدونست باردارم کرده بود بعد تحمت زد بچه م ...

چه بد 

۱۳ سالگی بارداری 

۱۳سالگی ازدواج غلط چه برسه بارداری 

پس زندگی سختی داشته ای 

همسرت نمیخواد مراسم بگیره بعد میخواد با حکم بدون مراسم ببرت خونش !!!!؟؟؟ هیچ وقت اینکار رو نکنی دختر ...

من قبول نکردم ولی اعصابم خورده 

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

چه بد ۱۳ سالگی بارداری ۱۳سالگی ازدواج غلط چه برسه بارداری پس زندگی سختی داشته ای

اسمشو نمیزارم زندگی گلم ❤️ 

فقط دلم خیلی پره خیلی خستم من یه بار مردم ولی دکترا دوباره به این کوفتی برگشتوندن منو من ایست قلبی کردم از دست همشون تو کوچه پرتم میکردن همون جا می‌خوابیدم هروزم مرگ بودهمین بچم به دنیا اومد. هیچ کی نیومد دنبالمون چون پول بیمارستان بدن پرستارا پول دادن ماشین گرفت یکیشون منو آورد خونه مادرم مادرم رام نداد رفتیم خونه خواهر بزرگم اونجا خواهرم وقتی فهمید داشت سکته میکرد ولی کاری ازش بر نمیومد منو آورد خونه خودم گفت اون منو مرخص کرده بعدم همه رفتن من خودم بچم و ترو خشک میکردم و می‌بردم حموم 

بچه دومم پنج سالش بود آپاندیس داشت منم خبر نداشتم آپاندیس چیه التماس میکردم ببریم دکتر هیچ کس گوش نمی‌کرد تا اینکه ساعت سه صبح احساس کردم بچم نمیتونه نفس بکشه هرجور بود رفتم تو کوچه از همسایه ها کمک خواستم شوهرم اومد گفت زنیکه بی آبرو منو زدن یا بچم برد پرتمون کرد دم در بیمارستان ۲۵زوز من و بچم با مرگ دسته پنجه می‌زدیم ولی هیچ کس نیومد. بگه چی شده خوبین چیزی کم ندارین هم تختی هام بهم پول میدادن کمک میکردند خود دکتر پول عملش شد شش میلیون حساب کرد دخترمم شده بود داغ رو دلم دست اینا بود نمی‌دونستم چیکار کنم