2777
2789
عنوان

بیان از فرقایی که خانواده شوهر بین شما و جاریتون می ذارن بگین 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 138 پست
جاری ندارم فعلا، داشته باشم هم اهمیت نمیدم به اون برسن یا من، به من کاری نداشته باشن، برن سرتاپای او ...

قربون دهنت فقط به من کاری نداشته باشن برن جون و زندگیشونو بریزن به پای جاریم چون اصلا برام اهمیتی ندارن هیچ کدوم متاسفانه دیر متوجه این موضوع شدم که اصلا نه من مناسب این خانواده بودم نه اینا در شان من بودن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرکت جالبشون تازه کشفش کردم داشتن کباب درست میکردن اروم زیر گوش اون داداشو زنش گفتن شمت برید پای منقل همرو بخورید و بیاید 🤣 همون پای منقل همرو لقمه کردن براشون ! نوش جونشون ولی اخه لعنتیا اونی که میرید خونش لقمه میکنه میذاره دهنتون منم نه اون اون که حتی اشپزی هم نمیکنه خودتون براش میپزید! بچه ها منو جاریم همسنیما فکر نکنید شغلامونم مث همه عکسامونم بزارم من خیلی خوش گل ترم 

مادر شوهر پدر شوهر من ما خونه ساختیم ۱۰۰ هزار تومان پول آورد سال ۹۹، در حالی که برای جاری بزرگم سال ۹۲  فرش برد و برای جاری کوچیکه هم سال ۴۰۳ فرش برد حالا حق دارم باهاش قطع رابطه باشم یا نه

همه چیزای خوب برا اونا 

جرات ندارن به اون جاری و پسرش تو بگن 

منم دیگه خیلی محل نمیدم رفتنی خونشون سرسنگینم 

ازهمه لحاظ من و خانواده ام از اون جاری بالاتریم اما خب اونا عاشق آدمای عفریته ان 

یه حرکت جالبشون تازه کشفش کردم داشتن کباب درست میکردن اروم زیر گوش اون داداشو زنش گفتن شمت برید پای ...

این دیگه خیلی فاجعه بود

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

من جات بودم دیگه قطع رابطه میکردم...والا برای اونا طلا و عروسی گرفتن من یه حلقه و عروسی هم ماسید یعنی دعوا شد..یکیشون دوست پسر داشت شوهرش فهمید هیچ اتفاقی نیفتاد من خشتکمو داشتن پرچم میکردن که آره فلانی با دوست پسرش رابطه داشته اومده انداخته گردن پسر من