2777
2789

تو دانشگاه داشتم با گوشی دوستم سلفی میگرفتم با دوستام

بعد من خیلی کوچولو موچولو ام و دستام هم همین طور سخته یه دستی گوشی رو دور بگیرم سلفی بگیرم

یه دستم زیرش گرفته بودم که گوشی از دستم نیفته

انگار یه پسره با اکیپش اونور مارو میدیدن

بعدا که داشتیم رد میشدیم پسره برگشت زل زد تو چشای من گفت قابتو خیلی دوست داشتم سیسی جون یه گوشی بگیر سایز دستت باشه

من ثانیه اول نفهمیدم چی گفت

بعدشم هیچ جوابی ندادم

خیلی بی زبون بودم به نظرتون

چمیدونم مثلا میگفتم باسه تو چه سایزی همسایز تو بگیرم

نمیخوام بی زبون و خجالتی باشم پسرا پ و بازی دربیارن به نظرتون باید چیکار کرد در اینجور مواقع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سیسی جون ینی چی؟؟بعدم مگه دستات چقدر کوچیکه؟!دستا منم کوچیکن ولی گوشی میتونم بگیرمقدت چنده عزیز؟!

۱۵۰ 

میتونستم بگیرم ولی دکمه عکسو میزدم میترسیدم از دستم بیفته گوشی 

به نظرت پسری که میگه " سیسی جون " ارزش جواب دادن داره؟مشخصه خاله زنک و پرنسسه دیگه بیخیال

یعنی عبدالفتاح السیسی رئیس جمهورمصروگفته😂🤣

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

میگفتی من سایز بزرگ دوس دارم، کوچیک برازنده شماست🗿😂نه شوخی کردمبیخیال همون جواب ندادن بهتره

واییی این خیلی خوب بوددد گرچه روم نکیشد بگم ولی خوب بود 🤣🤣🤣

همیشه جواب انقد سراحت چ سریع میاد به ذهنت ؟ 

واییی این خیلی خوب بوددد گرچه روم نکیشد بگم ولی خوب بود 🤣🤣🤣همیشه جواب انقد سراحت چ سریع میاد به ذ ...

نه جواب نمیدم من

زمانم ارزشمند تر از اینه که حتی یه ثانیشو صرف یه آدم بیخود کنم

۱۵۰ میتونستم بگیرم ولی دکمه عکسو میزدم میترسیدم از دستم بیفته گوشی

گوشیش چیه؟!

اگه با گوشی خودتم همین مشکل رو داری

یه قابلیت داره بعضی گوشی ها

دست بگیری حلو دوربین عکس میگیره

از دور دستت رو شون بدی عکس میندازه

نیاز نبس کلیدی فشار بدی

یا دکمه ی شاتر شناور داره

سامسونک داره اینا رو