2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12376 بازدید | 441 پست
خیلی خوبه، آره دوست خودمم که همسنیم بعد از طلاقش، الان با یکی دوستن، و می‌خوان ازدواج کنن.

پس فکر نکن ک سنت خیلی بالاس عزیزم ب خودتم برس

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

روح و روانم که بخاطر تنهایی یا عشقای یه طرفه از بین رفته، تقریبا افسردم، ولی ادای غیر افسرده ها رو د ...

عزیزدلم بقرآن تنهایی خیلی خیلی شرف داره به روابط بی سر و ته . فکر نکن از سر خوشی میگم منم کشیدم اینارو .  ولی هیچوقت هیچ وقت ناامید نباش ناامیدی مادر همه ی بدبختیاست. و اینکه عزت نفس داشته باش .  

بخدا وقتی یه چیزی قسمت نباشه با صد نفرم دوست بشی  نمیشه .  من یه بار از سر تنهایی و بی هدفی با یه آشغالی صحبت کردم ، اون موقع نا امید بودم ، گفتم حدااقل با یه پسر صحبت کنم یه بار برم بیرون ، ببینم اصلا بودن و حرف با پسر یعنی چی .  منم دوس داشتم با یه پسر برم دور دور ،.حروم لقمه منو به بهونه بیرون رفتن الکی کشوند بیرون ،   تا حدی بهم دست درازی کرد . دیگه روح و روانم کشش نداره بگم چقدر از لحاظ روحی داغون شدم . 

و الان برنامم اینه 

ف علا دارم با یکی آشنا میشم . چند وقتیه . به قصد ازدواج ، حالا ببینم چی میشه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند مورد تو دانشگاه پیش اومد فقط همدیگه رو نگاه میکردیم. فقط زل می زدیم به هم🤣🤣🤣🤣🤣🤣باز مثل ...

یا وحشی بافقی🤣🤣🤣

منم همینم، فقط چهرم کیوته، انگار از این دختر مظلومای ساکتم... بعد که میان سوال الکی می‌پرسن، من با خشم جوابشونو می‌دم طفلیا حرف تو دهنشون می‌مونه. ساکت می‌شن. فامیل وحشی بافقیم...

واقعا خیلی بد کردیم , مثلا اگه با یه مرد حرف می‌زدیم چی می‌شد، دنیا به آخر می‌رسید؟ همش از حرف اطراف ...

دقیقا 

میفهمم چی میگی 

ما دیگه ازونور بوم افتادیم 

منم چند نفرو با اخم پروندم قبلا 😂 انقدر خودمو لعنت کردم بعدش … اخه کسیکه خودم دلم میخواست بیاد 

بنده خدا فرار کرد با اون‌اخم 

منم ۳۴ ولی حس باخت ندارم ازدواج‌تمام زندگی نیست قسمتی از زندگیه اعتقاد دارم خدا همیشه بهترین هارو بر ...

خب این خودخواهیه عزیزم

بچه هم پدر میخواد هم مادر هم یه خانواده خوشحال 

باید از دید اون طفلی هم به ماجرا نگاه کنی

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
بیشتر ببینید

منم دهه هفتادیم بچه ها

سی و یک سالمه

ده ساله ازدواج کردم

منم یجور دیگه حسرت دارم، همیشه میگم جوونی نکردم خ‌ش نگذروندم، فرصت پیشرفت و شناخت دنیا رو از خودم گرفتم.

به نظرم آدما حسرت هاشون تموم نمیشه تو هر سرایطی یک سری حسرت و ای کاش دارن

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
بیشتر ببینید
واقعا اشتباه کردیم حالا من دوسال پیش فهمیدم و با یکی دوست شدم چه فایده منو نمیخواد الانم تنهام و سخت ...

منم ۳۷ سالمه یه نفر منو نخواست چون خوشگل نبودم بهم  گفت ولی تو بهترین دوست منی 😢💔

چیز خیلی خوبی بهم یاد دادی ایشالا ی بخت خوب نصیبت بشه منم مثل توام ۲۳ سالمه خیلی سنگینم اصلا ن نگاه ...

امیدوارم به صورت مثبت تغییر کنی، البته با حفظ چهارچوب , ولی مهربونیاتو نشون بده، با اخم جواب نده، سلام، احوال‌پرسی، اینا رو داشته باش، اگه پسری خواست کمکت کنه مثلا جزوه ای برات بیاره، مثل من نباشی بگی، نه ممنون خودم می‌نویسم، بذار بیاره🫡 من اتفاقا امروز به یکی از دوستام که ۲۰ سالشه، گفتم مثل من نباش، چون اون از من بدتره. بهش گفتم تنها می‌مونی...