2777
2789
۱۴سال عروسشونم۴بار زنگ نزدم_یکبارجلوچشمم بعد۱۰سال که عروسشون بودم گفت من فقط شماره پسرامودارم عروسم ...

خوش به حالت 

اینو به عنوان برکت و معجزه زندگیت یادت باشه همیشه😂

من حالا مادرشوهرم قهر میکنه چرا زنگ میزنم جواب نمیده،چند ساله درگیرم

من عاااشق زمستونم❤️
خوش به حالت اینو به عنوان برکت و معجزه زندگیت یادت باشه همیشه😂من حالا مادرشوهرم قهر میکنه چرا زنگ م ...

نبابا شوهرم بدجوروابستشون بود بعدش دید هزارویکجورنامردی وجنایت درحقش کردن اونم بریدازشون الان سالی سه یاچهاربار میریم اونم ازمجبوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا منم اصلا خوشم نمیاد‌، حالا میگه یه روز درمیون بیا پیشم ولی من هفته ای یکبار میرم ، اصلا حوصلشو ...

جاری نداری؟

ببین اون چیکار میکنه تو هم همون کارو کن 

منم همینجور بود هر روز منو میکشوند خونش 

دیگه کمش کردم الان شاید ماهی یه بار،دوماهی یه بار بریم 

گوشیتو بذار روی پرواز،بگو آنتنش خرابه…

من عاااشق زمستونم❤️
جاری نداری؟ببین اون چیکار میکنه تو هم همون کارو کن منم همینجور بود هر روز منو میکشوند خونش دیگه کمش ...

جاریم کلا باهاش قطع ارتباط کرده

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

جاریم کلا باهاش قطع ارتباط کرده

حق داشته

ببین این صمیمیت بیش از حدتون کار دستتون میده،وقتی خیلی در دسترسش باشی دیگه مثل عروس و مهمون احترامتو نداره تازه بهت بی احترامیم میکنه…من چون چوبشو خوردم دارم بهت میگم…

جاریم مثل من نبود،باهاشون خیلی جدی حرف میزنه،خیلی کم باهاشون بگو بخند میکنه،کوچکترین بی احترامی ببینه خونه میره به شوهرش میگه شوهرشم میاد به مادرشوهرم اینا میگه فلان کارو کردید زنم ناراحت شده،خیلی کم خونشون میشینه همش میخواد بره،همش خودشو گرفتار نشون میده و به بهانه های مختلف خیلی از مراسماتو نمیاد…میگه مادرم مریضه،مادربزرگم مریضه،دخترم فردا امتحان داره،سرش درد میکنه،دلش درد میکنه،خونه فامیلاشون مهمونی بوده و ….

من عاااشق زمستونم❤️
اره 😐😕

اسی تو اگه عقدی و تازه عروسی بهش زنگ بزن

هفته ای یکبار و خیلی سنگین و با احترام…اصلا باهاشون صمیمی نشو

شما هر جور بهشون رو بدی اونا همونجور باهات رفتار میکنن…

خیلی نرو خونشون(منظورم مثلا سه روز در هفته هست)خیلی بری دیگه خیلی احترامتو ندارن،باهات احساس صمیمیت میکنن،بهت دستور میدن(دیگه نمیشه مثلا همش اونجا تلپ باشی عین یه مهمون فقط بخوری و بری که،دیگه باید خیلی بیشتر کمکشون کنی،غذا بپزی،ظرفارو بشوری و…)

من عاااشق زمستونم❤️
اسی تو اگه عقدی و تازه عروسی بهش زنگ بزنهفته ای یکبار و خیلی سنگین و با احترام…اصلا باهاشون صمیمی نش ...

نه نمیرم زیاد ماهی ی بار یا شاید هم بیشتر ـ در حد همون هفته ای ی بار هم زنگ میزنم