2777
2789
تو فیلما هم دیدم که هم‌قند و شکر رو تو قندون میزارن.البته من قندون دارم که کنار درش یه جای خالی داره ...

منم دارم ولی جدید نیست مال مامانم بوده گرفتم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نفری یک قندان آخه یکی قندان چینی. یکی کریستال

چند نفریداگر محل کاره مهم‌نیست که یکجور باشه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
منم دارم ولی جدید نیست مال مامانم بوده گرفتم

من خودمم جدید نیستم😂هفده ساله سر خونه زندگیمم برا‌جهیزیم بوده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
چند نفریداگر محل کاره مهم‌نیست که یکجور باشه.

هنوز نیومدن چون خدمات خانم نیس من باید پذیرایی کنم 

یک قندان چینی شکر بریزم کافیه 

لیوان داخل بشقاب بذارم و قاشق و نسکافه کنارش 

هنوز نیومدن چون خدمات خانم نیس من باید پذیرایی کنم یک قندان چینی شکر بریزم کافیه لیوان داخل بشقاب بذ ...

بله کافیه .نمیدونی یعنی چند نفر مهمان دارن.به نظر من یدونه کافیه.

بیشتر ببینید
من خودمم جدید نیستم😂هفده ساله سر خونه زندگیمم برا‌جهیزیم بوده

مامان منم40ساله سر زندگیشه😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه نمی‌دونم آخه هم سه نفر هم باشند دفتر بزرگه هر کی یه صندلی می شینه

حالا فکر اونجا نباش.معمولا اگر حالت جلسه داره خیلی با فاصله نمیشینن که باید راحت بتونن صدای همو بشنون.

بیشتر ببینید