2777
2789
کسی نپره بهم اعتقاداتتون باشه برا خودتون ولی اگه طرف زن باز و هرزه نباشه چی میشه خب بیاد باهم مشروب ...

حرف تو درست خب

ولی مثلا تو چیزیو ک اصلا دوست نداری بدتم میادو هی شوهرت انجامش بده میتونی تحمل بکنی 

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقدر مثل منی سالها سر مشروب قرص سیگار قلیون دعوا کردم باهاش

خانواده ش حمایت میکنن همه جوره از پسراشون

خلاصه منم دیگه بیخیال راضی هستم قرص بخوره اتفاقا تا اعصابش آروم شه ولی چندروزه داره ترک می‌کنه روزگار ما سیاهه

توام دیگه همه چی دستت اومد بذار بخوره صداش درنیادتا کسی خودش نخواد نمیشه ترک کنه فقط خودت داغون میشی،خیالت هم بابت خانواده ت راحت شد؟حالا که دیدی حمایتت نمیکنن پس دیگه بدون راهت چیه

از همسر سابقت خبر نداری که هنوز دست بزن داره یا زنش آدمش کرده؟

نه خبر ندارم ازش . فقط میدونم زنش یکم شیرین عقله . با زنش قبلا همکلاسی بودم ذهنش نمی‌کشید  درساشم نمیتونست بخونه . الانم هرکی میرسه بهم میگه میدونستی رفته ی دیوونه ای گرفته 

اخه خواهر من شما با این شرایط پیجیده چرا دم خونشون جیغ و هوار کردی که حرف حقت الان شنیده نشه و طلبکا ...

[۴/۲۱،‏ ۱۳:۳۹] Ayda: چرا منو با خودت نبردی

[۴/۲۱،‏ ۱۳:۴۰] Ayda: میتونستی منو ببری جم همونجا باهم تایم می‌گرفتیم می‌رفتیم مشاوره

[۴/۲۱،‏ ۱۳:۴۰] Ayda: الان باید بشینم منتظر ببینم کی میای دنبالم چ ارزشی داره دیگه این زندگی

[۴/۲۱،‏ ۱۳:۴۴] Ayda: الان کل فامیلا و آشناها فهمیدن حتما مشکل داریم ک با خودت نبردیم

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۰۹] MY LOVE💍💞: مگه برات مهمه چی فکر کنن؟

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۱۱] Ayda: چطور برا تو مهم بود که دم خونتون بودم می‌تونستی بگی بدرک ب کسی مربوط نیست نه سر نگاه دوتا آدم بخوای ولم کنی بری

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۱۲] Ayda: زندگیمون رو نابود کردی سر چی سر حرف مردم ک اصلا یادشون رفته تا الان دیگه

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۱۹] MY LOVE💍💞: خواستم بگم اگه ارزش و آبرو برات مهم بود نمیومدی دم در خونه خودتو از چشم همه بندازی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۰] Ayda: الان کاریه ک شده 

گذشت

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۰] Ayda: تو زیاد الکی باشه باشه کردی آخرش هیچی نشد

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۱] Ayda: نمی‌دونم میخوای چکار کنی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۱] MY LOVE💍💞: خب دیگه هی نگو نبردیم نبردیم

نبردمت ک نبردمت تمام

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۱] Ayda: تا کی میخوای نیای دنبالم؟

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۲] MY LOVE💍💞: مرخصی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۲] Ayda: اینم از اون دروغهاست؟

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۲] MY LOVE💍💞: نه

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۳] Ayda: من واقعا باور کردم حرفتو بهتم احترام گذاشتم مشاور هم نوبت گرفتم. ولی اگه تو نیای دنبالم دوهفته دیگه خودم میام بخاطر وسایل خونم.

ولی اگه خودت بیای بهتره

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۲۸] Ayda: تو اگه مسئولیت پذیر بودی منو ول نمیکردی بری

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۰] Ayda: من متاهلم خانوادم وظیفه ای ندارند دوماه موندم زشته

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۱] Ayda: تقصیر خودم بود که دم خونتون اینکار و کردم که حرف حقم شنیده نشد طلبکارمم شدی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۴] MY LOVE💍💞: کاری که تو کردی عواقب زیادی داره

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۵] Ayda: من کاری نکردم

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۵] MY LOVE💍💞: به هیچ چیزی فکر نکردی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۵] Ayda: اینکه تو منو با خودت نبردی از هزارتا دم در اومدن بدتر بود

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۵] MY LOVE💍💞: من از این ناراحتم ک هیچ کمبودی نذاشتم برات چ مادی چ معنوی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۵] MY LOVE💍💞: ماشین داشتم ببرمت؟

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۶] Ayda: منم هیچ کمبودی نذاشتم برات

چه جسمی چه روحی

اینکه ناشکری کنی بحثش جداست

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۶] Ayda: فقط گفتم مشروب نخور

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۶] Ayda: بهت گفتم بیا ببر ماشینو بریم گفتی نه.

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۶] MY LOVE💍💞: مشروب رو کی انداخت روو زبونت؟

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۷] Ayda: نیاز نیست کسی بندازه روو زبونم

شورش رو در آورده بودی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۷] MY LOVE💍💞: تو که مشکلی نداشتی توو شهر خودمون بخورم

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۷] Ayda: آدم خوبه تفریحی بخوره نه هرشب

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۷] Ayda: کسی که هررشب میخوره یعنی اعتیاد

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۷] MY LOVE💍💞: دردت مشروب نبی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۳۸] Ayda: زن پاک و نجیبی داری و بیش از حد دلسوزت بودم

نگاه به جامعه ی امروز کنی متوجه میشی خودت نیاز نیست من تعریف خودمو کنم واقعیته

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۴۰] Ayda: اتفاقا دقیقا بحث سر همین موضوع بود

منتها از بس کسی اعتراض نکرد حرکت من براتون عجیب بود

چون جاریام یک عمر سکوت کردن و بیخیال بودن من که عروس آخری هستم و خواستم جلوتو بگیرم بدت اومد چون بقیه با بیخیالیشون باعث شدن ک تو اینطور رفتارکنی

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۴۰] Ayda: حتی مادرتون هم بیخیال بود واسه همین اعتراض من برات عجیب بود که دلسوزت بودم

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۴۲] Ayda: حرف آخر : منتظرم ببینم کی میای دنبالم. منتظرم مرخصیت شروع بشه سریع بیای و توام همراهیم کنی دوجلسه بیای مشاوره چون اخلاق دوتامون باید درست بشه. اولیشم خودت.

بعدش باهم سریع برمیگردیم جم. دیگه زیادی موندم خونه پدربزرگم آبرومم بردی همه جا

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۴۲] Ayda: اگه خدایی نکرده نیای دنبالم و مجبور شم خودم تنها بیام که بحثش جداست یعنی نمی‌خوایم و .....

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۴۲] Ayda: امیدوارم عقلت کار کنه و خودت با برنامه ریزی که کردیم بیای از خر شیطون بیای پایین.

[۴/۲۱،‏ ۱۴:۴۳] Ayda: بفکر زندگیمون باش 🙏🏻

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

نه خبر ندارم ازش . فقط میدونم زنش یکم شیرین عقله . با زنش قبلا همکلاسی بودم ذهنش نمی‌کشید درساشم نم ...

پس چه مرگش بوده که اینهمه اذیت کرد؟ حتما از اونایی هست که یه زن توسری خور میخواد

[۴/۲۱،‏ ۱۳:۳۹] Ayda: چرا منو با خودت نبردی[۴/۲۱،‏ ۱۳:۴۰] Ayda: میتونستی منو ببری جم همونجا باهم تایم ...

خوب گفتی دیگه هیچی نگو تا اون حرف بزنه و بیاد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پس چه مرگش بوده که اینهمه اذیت کرد؟ حتما از اونایی هست که یه زن توسری خور میخواد

خیلی بچه ننه بود . باورت میشه مامانش شبا زنگش میزد میگفت مسواک زدی؟ فردا رفتی بیرون کلاه بذار سرت ‌ . میرفتیم مهمونی اون باید میگفت لباس چی بپوشه . حتی سرما میخورد با مامانش  میرفت دکتر . عقد بودیم دستش سرکار بریده بود زنگش میزدم جواب نمی‌داد.  رفتم خونشون دیدم دستش باند پیچیده با مامانش رفته بود دکتر به من نگفته بود . همه حرفامون و کارامون تو خونه مامانشینا باز می‌شد.  باباش میگفت چرا میری حموم کیسه میکشی؟ 🤦‍♀️ من که اعتراض میکردم شروع میکرد به کتک . به مامانش میگفتم کتکم میزنه میگفت حقته زن باید کتک بخوره . الانم هرکی زنشو میبینه به من میگه آهت  گرفتدش