2777
2789

وای بچه ها بخدا انقدر گریه کردم که چشمام قرمز شده نمیدونم چیکار کنم من هیدن انجام دادم پیش یکی از دوستام بعد ۳ هفته لینا درش اوردم کلی هم وازلین زدم که مثلا مژه های خودم کنده نشه 

الان فقط چند تار مژه دارم همش کنده شده من آخر هفته جایی دعوتم دارم میمیرم بخدا چیکار کنمممم تورو خدا راحل بدید آخر هفته جایی دعوتم😭😭😭😭

خدا لعنتم کنه 

Memories pass away, what matters is which ones last.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دیگه جای خوب نرفتی اینجور شده الان سریتا بخر

سریتا دارم ۴ تا نو 

ولی خب استفاده نکردم چون شنیدم خوب در نمیاد 

خوبه واقعا بزنم؟

چون دعوتی مجبوری باز مژه بزاری 

بعد از مهمونی که رفتی شروع کن تقویت کننده مژه از داروخانه بگیر بزن 

مژه هات زود درمیان

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

تا تو باشی از این کارا نکنی ،آخر هفته مژه مصنوعی بچسبون برو

انقدر ناراحتم اخه با مژه خیلی خوشگل میشم ولی الان هیچی ندارممم😭😭

چون دعوتی مجبوری باز مژه بزاری بعد از مهمونی که رفتی شروع کن تقویت کننده مژه از داروخانه بگیر بزن مژ ...

مژه هام چنا تا تاره 

روشون میچسبه اصلا؟😭