2777
2789
من یک عدد لوند خالصممممتتو پرسینگلباس......

از کی تاحالا تتو و پرسینگ شده معیاره لوندی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما یکی داریم تو فامیل خیلی لوندهبشدتانقد خوشگل و خاصه ک همه مردای طایفه یبار گفتن زن فلانی چقد خوبهو ...

رفتارش تو مهمونیا چطوره؟ پرحرفه یا آرومه و کم حرف؟  شلوغ کاره و شیطون ؟ شوخی میکنه ؟ شاده؟ از این بشر بیشتر میگی برامون☺️💗

معیار نیست یکی از راههاشه

بله کسایی که ذاتا لوند نیستن در تلاشن از لحاظ افراط ظاهری لوند بشن 😂✋🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
لوند چیه

قربون دلت

همسر عقدی و رسمی لطفعلی خان زند 😚😂👑و در ادامه باید بگم                               زیر هیجده سال ریپ نزنن وگرنه میخورمشون.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . .  .  .  . به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند ...

بیشتر ببینید
ما یکی داریم تو فامیل خیلی لوندهبشدتانقد خوشگل و خاصه ک همه مردای طایفه یبار گفتن زن فلانی چقد خوبهو ...

مثلا رفتار و اخلاق یا قیافش چجوریه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

من دقت کردم اکثرا خیلی‌ با آرامش و حوصله هر کاریو انجام میدن لوندا

وقت میذارن قشنگ 

حسش می‌کنن 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید
رفتارش تو مهمونیا چطوره؟ پرحرفه یا آرومه و کم حرف؟ شلوغ کاره و شیطون ؟ شوخی میکنه ؟ شاده؟ از این بش ...

ساکته ولی پر انرژی هم هس

میخواد حرف بزنه خیلی با اعتماد بنفس و شمرده شمره حرف میزنه

فقط وقتی ک نیاز باشه حرف میزنه

نه از اینا ک نخود هر آش میشن

همیشه ی لبخند ملیح داره

ینی اخم نمیکنه

خیلییی قشنگ و آروم میخنده(نه از قصد،مدلش اینجوریه)

بعد شوهرشم خیلی پولداره این همبشه تیپای شیک و پیک میزنه

خونه داریش عالیه یبار ما ندیدم خونش یذره حتی یذره شلوغ باشه همیشه بچه هاش مرتب و شیک لباس میپوشن بوی خوب میدن

حتی یکی از بچه هاش وقتی نوزاد بود همیشه بوی خوب میداد

میدونی دیگ هرحور باشه نوزاد هرازگاهی بوی شیر میده

ولی بچه های این نه

بعددد ظرافت خیلی زیاد داره...توی راه رفتن حرف زدن کار کردن غذا خوردن

و همش ذاتیه از ۱۵سال پیش ک عروسمون شده اینحوریه

خیلی تعریف کردم میدونم

ولی واقعا این بشر خاصه ینی تو هرحمع همیشه اسم این تو زبونا

حتی بین پسرا😂

چون واقعا عیبی نداره خوشگل خوش هیکل قد بلند خوش صدا شوهر خوب زندگی عالی خر پولل