2777
2789
عنوان

پسری که هیچی نمیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
پارتنر منم کلا اینطوریه ب زبون نمیاره اصن بکشیش حرفای احساسی نمیزنه کم پیش میاد ولی مثلا باکاراش نشو ...

آره اینم هر کاری که بگم میکنه 

مثلا در مورد یه کارش شک داشته باشم توضیح میده 

ولی تو ابراز احساس صفره

ولی آخه تا کی همینجوری عادی حرف بزنیم؟ من واقعا میخوام تکلیفمو بدونم

یه قانونی هست که میگه اگر پسری باهات اینده ای در نظر داشته باشه از همون اول تکلیفش مشخصه این به خودم ثابت شده من قبل ازدواج خب رفیق پسر داشتم حتی شده بود با کسی دوست شدم قسد من جدی شدن بوده ولی بعدا فهمیدم اون طرف فقط دوستی میخواد اما وقتی با همسرم اشنا شدم همون روز اول بهم گفت میخوام این رابطه به ازدواج ختم شه دقیقا ۶ ماه بعدش اومد خاستگاری یک سال بعدشم عقد کردیم ولی خب البته اینم بگم ازدواج خیلی سخته خیلی عجیبه برای من حداقل اون چیزی که فکر میکردم نیست چون واقعا فامیل و خانواده توی ازدواج نقش دارن و خیلی تو مخ هستن مخصوصا خانواده همسر من نتونستم کنار بیام همش میگم کاش ازدواج نمیکردم همون رفاقتا و روزمرگی و خوش گذرونیا بهتر بود

در گنگ ترین حالت زندگیمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با درونگراها بیشتر صمیمی میشم

حالا خودم 97 درصد برونگرام🤌🏻🦍😂

بنظرم خصوصیاتی که گفتی کاملا بخاطر اینه که درونگراس

ولی تو یکی از کامنتات گفتی فقط تو بهش پیام میدی!!

این خیلی بده درونگراها جذب ادمایی میشن که وادارشون نکنه به زیاد حرف زدن پیگیری بیش از حد و یجورایی اذیت و معذب میشن

اون باید پیگیر شه واسه حرف زدن چون وقتی ببینه تو خودت حرف میزنی و پیگیری اونم خودشو وادار ب حرف زدن نمیکنه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببین ب عنوان کسی ک تجربه ده ها رابطه بدون تکلیف داشته بدون رو دروایسی بگو رابطه ما چجور رابطه ایه و قصدت چیه و نظرت برای ادامه رابطه چیه کاملا رک و راست بگو من اخه خاستگار دارم پیشنهاد اشنایی دارم

یه قانونی هست که میگه اگر پسری باهات اینده ای در نظر داشته باشه از همون اول تکلیفش مشخصه این به خودم ...

نه کلا هر دومون با دوست جنس مخالف اصلا موافق نیستیم

آدم معتقدی هس کوچکترین رفتار سواستفاده کننده ای نکرده

گاها میگم شاید داره رفتارامو می‌سنجه

گاها هم هزارتا حرف دیگه میاد تو ذهنم

من با درونگراها بیشتر صمیمی میشمحالا خودم 97 درصد برونگرام🤌🏻🦍😂بنظرم خصوصیاتی که گفتی کاملا بخاطر ...

اره یه بارم بهش گفتم چرا سراغی از آدم نمیگیری

گف چون تو دختری با خونوادت زندگی میکنی میگم مزاحمت نشم یا پیام منو نبینن برات بد نشه

در کل زیاد به حرف نمیگیرمش و بهش نمچسبم

ولی اگه پیام ندم اونم نمیده

قبل عید دو ماه پیام ندادم آخرش بعد دو ماه استوریمو ریپلای زد

ببین ب عنوان کسی ک تجربه ده ها رابطه بدون تکلیف داشته بدون رو دروایسی بگو رابطه ما چجور رابطه ایه و ...

آره واقعا خواستگارم وقتی میاد 

به خاطر ایشون کلا استرس میگیرم

که نتونم فراموشش کنم

نه کلا هر دومون با دوست جنس مخالف اصلا موافق نیستیمآدم معتقدی هس کوچکترین رفتار سواستفاده کننده ای ن ...

به هر حال اگر کسی بخواد ازدواج کنه و به ازدواج برسه تکلیفش مشخصه شمام بهتره ازش بپرسی انگیزت چیه هدفت چیه اگر واضح جواب داد ادامه بده اصلا ام ربطی به معتقد بودن نداره رفیق همسرم طلبه اس بعد خیلی مدرن با یه خانومی اشنا شده با حضور خواهرشون میرن بیرون ببین پسری که بدون اطلاع خانواده یه دختر باهاش در ارتباطه یا به فکر رابطه اس یا میخواد طرف وابسته کنه یا نه همون اول تکلیفش مشخصه میگه بشناسیم ازدواج کنیم مشکلی ام‌نداده خانوادت بفهمن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

گلم، ممکنه اون پسری که میگی زیاد به حرفای احساسی علاقه‌مند نباشه یا اینکه خودش هنوز مطمئن نیست چه احساسی به تو داره. شاید هم راحت‌تره با حرفای روزمره ادامه بده و از بیان احساسات خودش جلوگیری کنه. تو اگه حس می‌کنی رابطه‌ات نیاز به بیشتر از اینا داره، می‌تونی مستقیم ازش بپرسی یا یه کم بیشتر خودت رو نشون بدی تا ببینی واکنشش چطوره. البته این رو هم در نظر داشته باش که بعضی‌ها به این راحتی با احساساتشون بازی نمی‌کنن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
گلم، ممکنه اون پسری که میگی زیاد به حرفای احساسی علاقه‌مند نباشه یا اینکه خودش هنوز مطمئن نیست چه اح ...

احساس میکنم هیچ احساسی نداره

و فقط بخاطر خوب بودن و خودم و خونوادم نگه داشته

میخوام تموم کنم رابطمو با اینکه دوسش دارم🥲

بگو حتما جوابشو بیا بگو ب من ک ب تجربم اضافه کنم😂

چشم😂

ولی اره تا چند روزم شده هدفشو میپرسم 

اگه دیدم واقعا مطمئن نیست تموم میکنم حتی به قیمت اذیت شدن خودم