2777
2789
عنوان

دوستانی که فرهنگیان قبول شدین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست
رشتتون چیهدعوت شدید به مصاحبه؟

من دبیری میخونم

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عههه😍❤️موفق باشییی خانوم معلممم🥲🫂پارسال قبول شدین؟

اره اولین تاپیکام تاپبکای دوران  کنکورمه خواسته ببین

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بیشتر ببینید
خب عوضش ما عمومی داشتیمکنکور ما انقدر ریاضی شیمی سخت بوددد

خب مگه ما نداریم؟🥲

عمومی هارو امتحان نهایی میدیم که اگه یک کلمه مثل کتاب ننویسی نمره کم میشه..

نترس قایقِ من؛ موجی که غرق نکند بالاترمان می‌برد‌ :)

چشم مرسیی عزیزم🥲🤍درصدای کنکور اختصاصی‌تونم میشه بگی؟

بله

ریاض۰

فنون۵۱

عربی۵۵

جامعه۹۰

اقتص روان ۸۰

تاریخ فلسفه ۲۵

بیشتر ببینید
اره اولین تاپیکام تاپبکای دوران کنکورمه خواسته ببین

دیدم تاپیکاتونو

چقدر حس خوبی داشت🥺🌱

و اینکه شما انسانی بودی من نمیدونستم گفتم درصداتونو بگید😁❤️

نترس قایقِ من؛ موجی که غرق نکند بالاترمان می‌برد‌ :)

دیدم تاپیکاتونوچقدر حس خوبی داشت🥺🌱و اینکه شما انسانی بودی من نمیدونستم گفتم درصداتونو بگید😁❤️

❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
کنکور اونموقع هر چی بود خیلی راحتتر از الان بود الان وضعیت کنکور از همه جهات داغون شده

اصلا نمیشه همچین چیزی رو اسباط کرد.

بنظرم هر کدوم ت دوره خدش سخت بوده

کنکور۱۴۰۰ تایم کرونا بود ....