2777
2789

خیلیا فقط غذاهای رو می پزن ک شوهر دوست داره

لباسی می پوشن ک شوهر دوس داره

رنگ موی خودشون رو طبق نظر شوهر انتخاب میکنن

همه کاراشون سلیقه شوهره _

هیچوقت بخاطر شوهر از خودتون نزنین اینجوری فقط از خودتون دور و دور میشن و در اخرم باعث افسردگی میشه و همون همسر ک سنگش رو ب سینه میزنی در اخر خیانت میکنه و کارهای میکنه هیچ دشمنی اون کارو نکرده و نمیکنه

خوبه ک ادم ب سلیقه همسرش احترام بذاره ولی اگه یکبار غذایی درست میکنی همسرت دوست داره 

یه بار غذای مورد علاقه خودت رو درست کن

یه بار تیپی ک دوس داری بزن

یه بارم کاری رو انجام بده ک ازش لذت میبری

اینحوری موفق تری و ب خودتم احترام گذاشتی 

ما انسانیم ، ربات نیستیم 

همه اینا رو طبق تجربه خودم خواهرانه گفتم ...

💢💢💢💢میدونم همه تون اینا رو میدونید منم کوچیک شما هستم 💢💢💢💢

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین ،ربات رو خوب اومدی 

من همیشه به شوهرم میگم تو ربات میخواستی نه یه آدم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید
آفرین ،ربات رو خوب اومدی من همیشه به شوهرم میگم تو ربات میخواستی نه یه آدم

دقیقا

منم اوایل همه چیزم طبق سلیقه همسرم بود ولی بدترین رفتارها رو هم ازش دیدم متاسفانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته اگه خودت رو نادیده بگیری خیلی زود دیگران هم تو رو نادیده می گیرن

تراپیستم همیشه به تاکید میگفت دیگران دقیقا همونجوری با تو رفتار می کنن که خودت با خودت رفتار می کنی. می گفت ما آدم ها به واسطه سال ها تکامل عزت نفس و اعتماد به نفس رو در همنوعانمون بو می کشیم. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

دقیقا درست میگی عزیزم .

من ۱۰ ساله اون شلوار تو خونه ای ک دوست دارم نخریدم. بخاطر همسرم . این نخی خنک خوشرنگا هست ک عکسای خوشگلم داره  .پایینشم کش داره. میگه اونا پیر زنیه .

اینبار ب خاطر تذکر شما میخرم و میپوشمش 😍

عزیزم شکسته نفسی میکنی 😍🥰😘😘😘😘

درسته اگه خودت رو نادیده بگیری خیلی زود دیگران هم تو رو نادیده می گیرنتراپیستم همیشه به تاکید میگفت ...

افرین کاملا درست و منطقی

انشاالله همیشه موفق باشی و با عزت نفس😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه غذاهای مورد علاقه شوهرم را مپزم 😑😑😑همشهری نیستیم. اسیرم . اسیر

اخی الهی عزیزم

یکبارم بخاطر دل خودت غذایی بپز ک دوس داری عزیزم

تمرین عزت نفس کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا درست میگی عزیزم .من ۱۰ ساله اون شلوار تو خونه ای ک دوست دارم نخریدم. بخاطر همسرم . این نخی خنک ...

اخی الهی عزیزم 

کار خوبی میکنی منم از اون شلوارا دارم خیلیم راحتم

ب خودت همیشه تذکر بده خودم حس خوبی دارم و راحتم 

راحتی من مهمتره تا حرف دیگران 

همسرتم چیزی گفت محترمانه بهش بگو حتی اگه پیر زنی باشه من خوشحالم و احساس خوبی دارم 

موفق باشی عزیزم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی الهی عزیزم کار خوبی میکنی منم از اون شلوارا دارم خیلیم راحتمب خودت همیشه تذکر بده خودم حس خوبی د ...

فداتم عزیزم . ممنون 💖

وای من با اونا فک کنم حس تو بهشت بودنو داشته باشم 😍

خدایی حماقته ارزوی یه شلوار تو خونه ای رو ده سال ب دل داشته باشم 

فداتم عزیزم . ممنون 💖وای من با اونا فک کنم حس تو بهشت بودنو داشته باشم 😍خدایی حماقته ارزوی یه شلوا ...

دقیقا همینطوره عزیزم 

انشاالله بخری و استفاده کنی 

و روز ب روز بیشتر با انجام کارای کوچیک خودت رو خوشحال کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35