2777
2789
عنوان

کی تو زندگی درکتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 61 پست

چه جالب من فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم 

من کلی دوست دارم با هیچکدوم نمیتونم صمیمی باشم هیچکدوم تایپ خودم نیستن 

من به لحاظ مذهبی کلا تغییر کردم نمی‌دونم این دلیلشه یا نه

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو تقریبا هیشکی 🙂علاوه بر درک نشدن گاهی وقت ها حس میکنم حتی هیچکس دوستم ندارهامیدوارم نی نی تو د ...

خدا فندقت رو برات نگه داره

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
چه جالب من فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم من کلی دوست دارم با هیچکدوم نمیتونم صمیمی باشم هیچکدوم ...

مذهبی تر شدی؟مجردی؟

خدا تورو برای مادرت نگه داره من دختر هم ندارم که دلمو بهش خوش کنم

قربونت برم. انشاالله خدا یه دختر مهربون بهت بده

مادرم خیلی صبوره و مهربون همین باعث شده خواهراش و مادربزرگم فک کنن چون صبوره همیشه دلشو بشکنن

همین باعث میشه درددل هم داشته باشم به خواهرم بگم دوست ندارم غصه مو به مادرم بگم که غصه منم بخوره. هرچندخاهرمم  خیلی حوصله درددل نداره ولی از هیچی بهتره😅

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

ن هیچکس .داستانمو برام هر کی میگم میگه 20 سال گذشته دیگه فراموش کن .ولی هنوز نمیدونن من چ‌زجری میکشم 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

قربونت برم. انشاالله خدا یه دختر مهربون بهت بدهمادرم خیلی صبوره و مهربون همین باعث شده خواهراش و ماد ...

ممنون عزیزم من ۲تا پسر دارم دیگه فرصت دختر دار شدن ندارم شرایط روحیش رو هم ندارم