2777
2789
عنوان

خلاف های فامیل بدتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 30 پست

والا بیشترموردحمله خلاف کاران قرارگرفتن فامیلای من ....یکیش پسردایی مادرم جاروبرقیش خراب شده بودتعمیرکاراومدخونشون مواد گذاشته بوده تاجاروبرقیش ورفته بودرفیقش بوده خواسته لطف کنه پلیسا اون بدبختوگرفتن انگشت نگاری کردن روپلاستیکودیدن کاراون نیست....یکی دیگه ام شوهر خاله ام ازدوستش صمیمیش ماشین خریدنگوماشین خودشوبه خودش فروخته چون دزدیده شده بودتوکلانتری گفتن این باهم اینجوربوده اول ماشین میدزدیده بعدطرح رفاقت می‌ریخته و ماشین خودشو بهش باپلاک جعلی می‌فروخته ...بعدیش هم یه خانمه همکاردخترداییم بوده وازسرحسادت گردنبندهمکارشوانداخته بوده اوکیف این وشکایت میشه واینا دوربیناروچک میکنن میبینن کاراون بوده طرف نمی‌دونسته وقت کاری تموم شده امادوربیناخاموشه

یعنی خیانتکارن ؟

اره 

یکیشون که اول رفت بایکی ریخت رو هم بعد از شوهرش طلاق گرفت چند ماه قبل طلاق رفت با طرف زندگی کرد بدون عقد و...بعد طرف خلافکار بود افتاد زندان زنه آمد افتاد وسط زندگی یکی وصیغه شد طرف زن و بچه داشت 

یکیشون باشوهرش زندگی می‌کنه به همه هم داده عالم وآدم خبر دارن نمی‌دونم شوهرش می‌دونه یان شوهرم آدم خوبیه

یکیشون شوهرش تصادف کرد هنوز به چهلم نرسیده با پسر برادر شوهرش 

و

.

.

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا ادم نباید به خاطر فامیلش خجالت بکشه دیگه تو هر فامیلی یا خانواده ای یه مورد دار هست یکی عقب مون ...

واقعا دیگه فامیل دور انچنان اهمیتی نداره چه برسه به خجالت

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

والا بیشترموردحمله خلاف کاران قرارگرفتن فامیلای من ....یکیش پسردایی مادرم جاروبرقیش خراب شده بودتعمی ...

چقدر دشمن داشتید فقط اون جارو برقیه!😂😂😂😂پسر دایی ماددت میدونسته تعمیرکاره تو جاروبرقیش مواد گذاشته؟پلیسا اصلا از کجا فهمیدن ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
اره یکیشون که اول رفت بایکی ریخت رو هم بعد از شوهرش طلاق گرفت چند ماه قبل طلاق رفت با طرف زندگی کرد ...

وایییی 

این زنایی که خیانتکارن و شوهرشون هیچکاری نمیکنه انگاری مهره مار دارن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید
خلاف سنگین‌شون خوردن مشروب و سیگار کشیدن یواشکی

من وقتی بچه بودم فکر میکردم سیگار و قلیون خیلی بده تا ۳۳ سالگی لب نزدم 

ولی الان که ۳۳ هستم ماهی یکی دوبار قلیون میزنم و دوسه ماه یکبار هم سیگار ... 

و اصلا بد نمیدونمش .

چقدر دشمن داشتید فقط اون جارو برقیه!😂😂😂😂پسر دایی ماددت میدونسته تعمیرکاره تو جاروبرقیش مواد گذاش ...

تازه داییم رونگفتم که....نه بنده خدانمیدونسته نگواین خبر داشته مامورامیخوان خونشوبگردن اومده اونجاجاسازکرده اماماموراخودشودنبال کرده بودن😂سگ تجسس باهاشون بوده اون پسرداییه هم بدبخت دوشب توبازداشت بوده

تازه داییم رونگفتم که....نه بنده خدانمیدونسته نگواین خبر داشته مامورامیخوان خونشوبگردن اومده اونجاجا ...

چجوری ازاد شد؟؟اخرش بیگناهیش ثابت شد؟؟

بیشتر ببینید
تازه داییم رونگفتم که....نه بنده خدانمیدونسته نگواین خبر داشته مامورامیخوان خونشوبگردن اومده اونجاجا ...

داییتم بگو😂

بیشتر ببینید
چقدر دشمن داشتید فقط اون جارو برقیه!😂😂😂😂پسر دایی ماددت میدونسته تعمیرکاره تو جاروبرقیش مواد گذاش ...

داییم رفیقاش خیلی خلاف بودن جزودسته ی ساعی بودن خیلی معروف بودن این بهشون کمک نکرده اول باقمه ازدست سرجرواجرش کرده بودن که دروبازکردم فقط یه پارچه سفیدکوچولوازلباسش معلوم بودشش ماه رفت کماچون سرشم بآته قمه ضربه خورده بود بهوش که اومداومدن عذرخواهی وغلط کردم بخشیدش بعدازیک سال یه موتور دادن بهش گفتن بیاامشب باموتومابرونگوترمزموتوروبریده بودن زدبه کسی اون مردخودشم باز رفت کما خیلی طول کشید بهوش که اومدچون لبش کلا پاره شده بود خونریزی مغزیش تخلیه شده بوده و خانم اون آقا دیه وجهازدخترشوازداییم گرفت اونم ازشهرمون فرارکرد....دیروزم پس همین داییم توخواب سکته کرده فوت شده ۲۵سالش بودفقط اصلا شانس نداره این داییم خیلی مظلومه

اره همیشه آبرو آدم رو توی جمع و جا های مختلف میبره💔میترسم باهاش برم این ور اون ور

بابا منم یکم سادس بعضی وقتا چرت و پرت میگه

ادم نمیدونه از دست اینا چیکار کنه واقعا 

بیشتر ببینید
آره یه واسطه بوده خریداراومده تعیین چهره اونونشون داده توتعیین چهره ش بدبخت بعدازاون سرطان گرفت مردپ ...

اخی خدا رحمتش کنه پسر داییتو 

بیشتر ببینید