2777
2789
عزیزم همون بهتر نخوری جز ضرر چیزی نداره

اخه چیزای مفیدم نمیتونم بخورم مثل شیره ی انگور حالت تهوع پیدا میکنم عسل که دیوه هیچ اون بدتر حس میکنم عادی نیست

مامانم شیره انگور با ارده قاطی میکنه میخوره اصلا برام هیلی عحیبه تا تهم میخوره 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عالی نوش جان

فدایت

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید
اخه چیزای مفیدم نمیتونم بخورم مثل شیره ی انگور حالت تهوع پیدا میکنم عسل که دیوه هیچ اون بدتر حس میکن ...

منم خونمون همیشه چند مدل مربا خونگی عسل مرغوب سبلان و شیره داریم حتی کره بادوم زمینی ووو هیچکدومو نمیتونم بخورم لب نمیزنم ارده که اصلا

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

منم خونمون همیشه چند مدل مربا خونگی عسل مرغوب سبلان و شیره داریم حتی کره بادوم زمینی ووو هیچکدومو نم ...

خداروشکر یکی مثل من پیدا شد من وقتی میخورم از گلوم پایین نمیره 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

به به یه فلفم بزن تنگش😋

نداشتم جیگر 

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید
حیف🤧

اره 🥺 

ولی خب همیشه همه چیز کامل نیست 

بیشتر ببینید
اره چطور؟خیلی خوشمزه است خودم درست کردم

واقعا میشه بگی چطوری 

آخه تو اینستا دیدم میخورن ولی سوپری ها محل ما ندارن😭

'ش‍‌دی‌زی‍‌ب‍‌ات‍‌ری‍‌ن‌دل‍‌ی‍‌‍‌ل‌،ب‍‌رای‌ِری‍‌خ‍‌ت‍‌ن‌ِاش‍‌ک‍‌ام'.)🖤️

واقعا میشه بگی چطوری آخه تو اینستا دیدم میخورن ولی سوپری ها محل ما ندارن😭

توت فرنگی هارو میشوری می‌زاری آبش می‌ره بعد خورد میکنی میریزی تو قابلمه شکر میریزی روش من مثلا برا یه کیلو توت تقریبا ۸۰۰گرم شکر میریزم یه کم باشکر مخلوط میکنیم میزاریش تو یخچال ۱۲ساعت بمونه تا آب بندازه 

بعد از ۱۲ساعت می‌زاری رو گاز تا جوش بیاد اصلا بهش آب اضافه نمیکنی همون آبی که میندازه کافیه بعد کفایت روشو میگیری ومیذاری تا غلیظ بشه آخر سر من یه قاشق گلاب بهش اضافه میکنم بعد خاموشش میکنی 

راحت‌ترین و سریع ترین و به نظرم خوشمزه ترین مربا